مقاله کنترل علف هرزسوروف بابررسی تاثیرعصاره آللوپاتیک جوزراعی برجوانه زنی رشدرویشی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت گیاه سوروف


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کنترل علف هرزسوروف بابررسی تاثیرعصاره آللوپاتیک جوزراعی برجوانه زنی رشدرویشی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت گیاه سوروف دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کنترل علف هرزسوروف بابررسی تاثیرعصاره آللوپاتیک جوزراعی برجوانه زنی رشدرویشی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت گیاه سوروف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کنترل علف هرزسوروف بابررسی تاثیرعصاره آللوپاتیک جوزراعی برجوانه زنی رشدرویشی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت گیاه سوروف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کنترل علف هرزسوروف بابررسی تاثیرعصاره آللوپاتیک جوزراعی برجوانه زنی رشدرویشی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت گیاه سوروف :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

آللوپاتی یکی ازروشهای مناسب کنترل علفهای هرز می باشد این تحقیق به منظور بررسی تاثیرترکیبات عصاره اللوپاتیک جو بررشدگیاهچه فعالیت انزیم های انتی اکسیدانت و فعالیت انزیم الفا آمیلاز گیاهچه سوروف درمراحل جوانه زنی و رشدرویشی دردانشگاه ازاداسلامی واحدشوشتر انجا م شد درمرحله جوانه زنی سوروف غلظت عصاره جو ۰و۲۵و۵۰و۷۵و۱۰۰درصد بود نتایج نشان داد افزایش غلظت عصاره جو غلظت مالون دی آلدهید بافت گیاهچه را افزایش و فعالیت انزیم الفا امیلاز و درصد جوانه زنی سوروف را کاهش داد کمترین فعالیت انزیم الفا امیلاز سوروف درعصاره ۱۰۰ درصد جو به میزان ۰/۸۶ نانومول دربذردردقیقه مشاهده شد نتایج نشان داد افزایش غلظت عصاره جو سبب کاهش وزن گیاهچه و فعالیت انزیم های انتی اکسیدانت سوروف شد اما غلظت مالون دی آلدهید بافت گیاهچه سوروف را افزایش داد بیشترین میزان غلظت مالون دی آلدهید ۰/۶۰ نانومول برگرم وزن ترسوروف تحت تاثیر تیماربا عصاره ۱۰۰ درصدجو مشاهده شد نتایج نشان داد افزایش غلظت عصاره جو سبب افزایش تخریب غشا سلولی و کاهش فعالیت انزیم های حیاتی مانند آلفا آمیلاز سوروف شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.