مقاله تاثیرباکتریهای محرک رشداسیدهیومیک و عصاره جلبک دریایی برعملکردریشه و عیارچغندرقنددرشرایط تنش خشکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیرباکتریهای محرک رشداسیدهیومیک و عصاره جلبک دریایی برعملکردریشه و عیارچغندرقنددرشرایط تنش خشکی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیرباکتریهای محرک رشداسیدهیومیک و عصاره جلبک دریایی برعملکردریشه و عیارچغندرقنددرشرایط تنش خشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرباکتریهای محرک رشداسیدهیومیک و عصاره جلبک دریایی برعملکردریشه و عیارچغندرقنددرشرایط تنش خشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیرباکتریهای محرک رشداسیدهیومیک و عصاره جلبک دریایی برعملکردریشه و عیارچغندرقنددرشرایط تنش خشکی :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

به منظور بررسی اثرباکتریهای محرک رشداسیدهومیک و عصاره جلبک دریایی د رشرایط تنش خشکی ازمایشی درقالب بلوکهای کامل تصادفی و بصورت کرت های یکبارخردشده درچهارتکرار درسال ۱۳۸۹ انجام شد دوکرت اصلی شامل ابیاری و تنش و کرت های فرعی شامل باکتریهای محرک رشد اسیدهیومیک و عصاره جلبک دریایی آسکوفیلوم نودوسوم بود بین سطوح ابیاری باکتریهای محرک رشداسیدهومیک و عصاره جلبک دریایی اختلاف معنی دارگردید اثرمتقابل سطوح ابیاری و باکتریهای محرک رشدبرعملکردریشه اختلاف معنی داری رانشان داد بطوریکه بامصرف باکتریهای محرک رشدعملکردریشه درشرایط تنش خشکی به میزان ۴۷/۶تن درهکتار افزایش یافت مصرف اسیدهومیک و عصاره جلبک دریایی نیز موجب افزایش عملکردریشه شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.