مقاله مقایسه خواص پاداکسایشی ارقام مختلف هندوانه (Citrullus vulgaris) و توانایی آنها در خنثی سازی رادیکال های آزاد


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه خواص پاداکسایشی ارقام مختلف هندوانه (Citrullus vulgaris) و توانایی آنها در خنثی سازی رادیکال های آزاد دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه خواص پاداکسایشی ارقام مختلف هندوانه (Citrullus vulgaris) و توانایی آنها در خنثی سازی رادیکال های آزاد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه خواص پاداکسایشی ارقام مختلف هندوانه (Citrullus vulgaris) و توانایی آنها در خنثی سازی رادیکال های آزاد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه خواص پاداکسایشی ارقام مختلف هندوانه (Citrullus vulgaris) و توانایی آنها در خنثی سازی رادیکال های آزاد :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

شواهد اپیدمیولوژیکی نشان داده اند که مصرف مناسب غذاها و میوه های غنی از ترکیبات فنولیک و آنتی اکسیدانها، میزان ابتلا به بسیاری از بیماری ها از جمله بیماریهای قلبی- عروقی را کاهش می دهد. در این پزوهش محتوای فنول کل، فلانوئید، ظرفیت جمع آوری رادیکال DPPH، مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که بیشترین ترکیبات فنولی و فلاونوئید به ترتیب (۳۴/۷۶۳±۰/۵۷۳ میلی گرم معادل گالیک اسید در گرم وزن تر) در قسمت انتهای میوه مجاور گل و (۱/۲۴۱±۰/۷۴۸ میلی گرم کوترسیتین در ۱۰۰ گرم وزن تر) در مرکز میوه مشاهده شد. در روش DPPH که توانایی خنثی سازی این رادیکال توسط نمونه ی مورد نظر ارزیابی شد نیز قسمت ا نتهای میوه مجاور گل (۳۰%) و مرکز میوه (۲۵%) بیشترین توانایی را نشان داد. رابطه ی همبتگی نشان داد ارتباط مثبت و معنی داری بین ترکیبات فنولی نمونه های مورد مطالعه و فلاونوئید با توانایی آنها در مهار رادیکال DPPH وجود دارد. بر اساس نتایج می توان اذعان داشت که میوه ی مورد مطالعه و فلاونوئید با توانایی آنها در محار رادیکال DPPH وجود دارد. براساس نتایج می توان اذعان داش ک ه میوه ی مورد مطالعه از ترکیبات فنولی بیشتری برخوردار می باشد و ظرفیت پاداکسایشی آن بالا است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.