مقاله جمع آوری و شناسائی تاکسونومیکی ژرم پلاسم جوهای وحشی جهت حفاظت از تنوع زیستی در استان چهارمحال و بختیاری


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جمع آوری و شناسائی تاکسونومیکی ژرم پلاسم جوهای وحشی جهت حفاظت از تنوع زیستی در استان چهارمحال و بختیاری دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جمع آوری و شناسائی تاکسونومیکی ژرم پلاسم جوهای وحشی جهت حفاظت از تنوع زیستی در استان چهارمحال و بختیاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جمع آوری و شناسائی تاکسونومیکی ژرم پلاسم جوهای وحشی جهت حفاظت از تنوع زیستی در استان چهارمحال و بختیاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جمع آوری و شناسائی تاکسونومیکی ژرم پلاسم جوهای وحشی جهت حفاظت از تنوع زیستی در استان چهارمحال و بختیاری :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

استان چهارمحال و بختیاری به لحاظ شرایط اقلیمی، توپوگرافی و خاک، رویشگاه گونه های متعدد گیاهی و از جمله غنی ترین مشابه گونه و خویشاوندان وحشی آنها در کشور می باشد. متأسفانه دانش ما در خصوص گونه های وحشی و خویشاوندان آنها هنوز ناقص است، هم زمان فرسایش ژنتیکی بعضی از مناطق جهان و ایران به ویژه استان چهار محال و بختیاری به طور هشدار دهنده افزایش یافته است. با توجه به تنوع ژنتیکی گونه های وحشی جو و فرسایش شدید و روز افزون به ویژه گونه های H.spontaneum و همچنین در اکثر مناطق استان چرای بی رویه، جاده سازی، ساخت و ساز مناطق مسکونی و صنعتی، این گونه ها در معرض نابودی می باشند. دلایل متعددی برای جمع آوری خویشاوندان وحشی از ج مله جمع آوری به منظور شناسایی، طبقه بندی بتانیکی و نیز مطالعه تنوع ژنتیکی و حفاظت آنها وجود دارد. بررسی موجود در راستای اهداف فوق به مدت شش سال در تمام نقاط استان چهارمحال و بختیاری طبق دستورالعمل IPGRI) International plant Genetic Resources Institute) و توصیه های مارشال و براون انجام شد. گ ونه های مختلف جو وحشی در طی این مدت جمع آوری، شناسایی و برای هر نمونه فرم اطلاعات نمونه تکمیل و همراه با نمونه های هر بار بومی، به منظور حفظ ذخایر توارثی به بانک ژن ملی گیاهی ایران منتقل شدند. نتایج حاصل از این بررسی شامل جمع آوری تعداد ۲۷ نمونه H.murinum، ۳۵ نمونه H.bulbosum، ۱۰ نمونه H.marinum، ۴ نمونه H.violaceum، ۷ نمونه H.spontaneum بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.