مقاله غذاهای اصلاح شده ژنتیکیGMF
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله غذاهای اصلاح شده ژنتیکیGMF دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله غذاهای اصلاح شده ژنتیکیGMF کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غذاهای اصلاح شده ژنتیکیGMF،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله غذاهای اصلاح شده ژنتیکیGMF :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
رشد فزاینده جمعیت جهان و افزایش تقاضا برای مواد غذایی در ده ههای اخیر موجب به کارگیری رو شهای نوین بیوتکنولوژی در تولید محصولات زراعی و دامی شده است. لذا کاربرد رو شهای مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژیبرای افزایش کمی و کیفی محصولات از یک سو و کاهش هزین هها و زمان تولید از سوی دیگر بسیار ضروری است.مهندسی ژنتیک ،تکنیک مورد استفاده در بیوتکنولوژی مدرن و شاخه جدیدی از بیوتکنولوژی است.تولید میکروارگانیسم ها، حیوانات و گیاهان تراریخته از طریق مهندسی ژنتیک یکی از راهکارهایی است که می توان از طریق آن به اهدافی مانند تولید غذای بیشتر، تولید محصولات مطلوب و با عمر نگهداری بالا، تولید فراورده های دارویی و; دست یافت .مقاله حاضر به طور خلاصه به معرفی موجودات تغییر یافته ژنتیکی و محصولات تولیدی از آن ها پرداخته است
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.