مقاله تعیین پراکنش گونههای غالب علفهای هرز در مزارع گندم شهرستان گرگان (حوزه قره سو) با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین پراکنش گونههای غالب علفهای هرز در مزارع گندم شهرستان گرگان (حوزه قره سو) با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین پراکنش گونههای غالب علفهای هرز در مزارع گندم شهرستان گرگان (حوزه قره سو) با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین پراکنش گونههای غالب علفهای هرز در مزارع گندم شهرستان گرگان (حوزه قره سو) با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین پراکنش گونههای غالب علفهای هرز در مزارع گندم شهرستان گرگان (حوزه قره سو) با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

شناسایی علفهای هرز مزارع گندم از مهمترین اقدامات در مدیریت علفهای هرز این محصول محسوب میشود. این مطالعه به منظور تعیین گونههای غالب علفهرز مزارع گندم در شهرستان گرگان (حوزه قرهسو) انجام شد و نمونه برداری با استفاده از کادرهای ۰/۵ × ۱ مترمربعی به روشW شکل صورت گرفت و تعداد، جنس و گونه علفهای هرز در هر کادر ثبت گردید. در هر مزرعه طول و عرض جغرافیایی و ارتفاع از سطح دریا درهرکادر توسط GPS ثبت شد. شاخص غالبیت نسبی با استفاده از روابط ارائه شده توسط توماس (۱۹۸۵) محاسبه شد نتایج نشان داد که در مزارع گندم شهرستان گرگان ۲۳ گونه علف هرز وجود دارد. پهن برگهای غالب در مزارع گندم شهرستان گرگان شامل پیچک Convolvulus arvensis L. شاه تره Fumaria vaillantii Loisel سیزاب Veronica persica Hort گندمک Anagalis avensis L.بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.