مقاله اثر مایکروویو روی کاروتنوییدهای اب پرتقال


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر مایکروویو روی کاروتنوییدهای اب پرتقال دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر مایکروویو روی کاروتنوییدهای اب پرتقال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر مایکروویو روی کاروتنوییدهای اب پرتقال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر مایکروویو روی کاروتنوییدهای اب پرتقال :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

کاروتنوئیدها رنگدانه ی میوه ها و سبزی ها با رنگ قرمز زرد و نارنجی می باشد و در جذب نور در گیاهان نقش بسیار مهمی ایفا می کنند از کاروتنوئیدهای مهم می توان به بتاکاروتن ، الفا کاروتن و لیکوپن اشاره نمود کاروتنوئیدها نقش انتی اکسیدانی دارند در نتیجه در جلوگیری از ابتلا به سرطان موثر میب اشند دراین تحقیق میزان کاهش کاروتنوئید اب پرتقال در طی فرایند حرارتی با مایکروویو تحت شرایط زمان / دمای مختلف بررسی شد سرعت تخریب کاروتنوئیدها تحت تاثیر حرارت است در دمای ۶۰و۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه ویولا گزانتین و انتراگزانتین ترکیباتی ناپایدار در حالیکه لوتئین و پروویتامین A ترکیباتی پایدارند. در دمای ۸۵ درجه سانتی گراد در زمان ۱ دقیقه میزان کل کاروتنوئیدها ۵۰% کاهش یافت. حساسیت به دما Z Value برای کارتنوئید کل ۱۴/۲ درجه سانتی گراد برای بتا کاوتن ۱۰/۹ درجه سانتی گراد و برای انتراگزانتین ۱۶/۷ درجه سانتی گراد می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.