مقاله ارزیابی ویژگیهای شیره خرمالو با رویکرد تولید صنعتی و استفاده از آن در فرمولاسیون های غذایی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی ویژگیهای شیره خرمالو با رویکرد تولید صنعتی و استفاده از آن در فرمولاسیون های غذایی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی ویژگیهای شیره خرمالو با رویکرد تولید صنعتی و استفاده از آن در فرمولاسیون های غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی ویژگیهای شیره خرمالو با رویکرد تولید صنعتی و استفاده از آن در فرمولاسیون های غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی ویژگیهای شیره خرمالو با رویکرد تولید صنعتی و استفاده از آن در فرمولاسیون های غذایی :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

خرمالو سرشار از انواع ویتامین ها شامل: A و بتاکاروتن ، ویتامین های C,B3,B2,B1 می باشد این میوه خوش رنگ و خوش طعم دارای مواد معدنی ضروری برای بدن مانند کلسیم، گوگرد، اهن ، فسفر ، منیزیم و پتاسیم میباشد. نظر به خواص با ارزش دارویی و تغذیه ای خرمالو و برای دستیابی به محصولی با ماندگاری بالا و قابل دسترس در همه فصول تولید شیره خرمالو در مقیاس صنعتی پیشنهاد می شود دما و غلظت متغیرهایی هستندکه بررفتار سیال و قابلیت پذیرش توسط مصرف کننده اثر دارند لذا دراین تحقیق رفتار رئولوژیک سیال شیره خرمالو محلی سوادکوه با مطالعه تغییرات ویسکوزیته محصول در دماهای مختلف بررسی شد. بریکسهای مورد بررسی ۷۰و۵۰و ۳۰ درصد بود ویسکوزیته شیره خرمالو با بریکسهای مذکور در دماهای ۳۵ ، ۲۵ و ۴۵ درجه سلسیوس با ویسکومتر دورانی اندازه گیری شد. در همه بریکس ها و دماهای مورد بررسی شیره خرمالو رفتار سیال نیوتنی از خود نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.