مقاله بررسی تاثیر روند کانون های فشار بر روی کاهش سطح آب دریاچه ارومیه و ارائه راهکارهای علمی و عملی حفاظت از آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر روند کانون های فشار بر روی کاهش سطح آب دریاچه ارومیه و ارائه راهکارهای علمی و عملی حفاظت از آن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر روند کانون های فشار بر روی کاهش سطح آب دریاچه ارومیه و ارائه راهکارهای علمی و عملی حفاظت از آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر روند کانون های فشار بر روی کاهش سطح آب دریاچه ارومیه و ارائه راهکارهای علمی و عملی حفاظت از آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر روند کانون های فشار بر روی کاهش سطح آب دریاچه ارومیه و ارائه راهکارهای علمی و عملی حفاظت از آن :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

تغییر اقلیم یک پدیده پیچیده آتمسفری اقیانوسی در مقیاس جهانی و دراز مدت است. بخش های زیادی از کره زمین تغییر پذیری را به صورت بخشی از اقلیم عادی خود در دوره های کوتاه و بلند مدت تجربه میکنند. این تغییرات می تواندروند جدیدی را در اقلیم جهانی موجب شود. ایران نیز تحت تاثیر این عوامل قرار گرفته است. از آنجایی که تاثیرات اقلیم دارای پیامدهای محلی، ملی، منطقه ای و فرامنطقه ای است، ضرورت توجه مدیران و برنامه ریزان کشورمان به تاثیرات اقلیم و حوادث مرتبط امری حیاتی و اجتناب ناپذیر است. هدف از این مقاله شناخت دامنه تغییرات و شدت کاهش آب دریاچه ارومیه و ارائه راهکارهای علمی و عملی حفاظت از تالاب ها و دریاچه ها است. با توجه به اهمیت موضوع، در این مقاله به بررسی تاثیر روند کانون های فشار بر روی کاهش سطح آب دریاچه ارومیه پرداخته شد. بدین منظور از پارامترهای بارش در طی دوره آماری ۱۹۶۶ تا ۲۰۰۵ در ایستگاه های تبریز و ارومیه واقع در ۲ حوضه شرقی و غربی دریاچه ارومیه و پارامتر فشار در چهار کانون کم فشار سودان، کم فشار مدیترانه، پرفشار سیبری و کم فشار دریای سیاه طی سال های ۱۹۴۹ تا ۲۰۰۹ مورد بررسی قرار گرفت. نتایج تحلیل یک روند افزایشی در کانون های کم فشار ورودی به منطقه شمال غرب کشور با سطح معنی داری ۹۹ درصد و روند کاهشی را در مرکز پرفشار سیبری نشان می دهد همچنین روند بارش کاهشی در دو ایستگاه اثر کانون ها را به وضوح نشان می دهد. بدین ترتیب کاهش آب دریاچه ها تحت تاثیر اقلیم یا عوامل دیگر، ضرورت برنامه ریزی و استفاده از کلیه راه های علمی و عملی برای مدیریت بحران منابع آب و سازش و تطابق با محیط را آشکار می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.