مقاله بررسی نحوه به کارگیری توزیع بارش در استفاده از روش تجربی SCS) جهت برآوردسیلاب (مطالعه موردی: حوضه آبریز رودخانه خوئین از سرشاخه های رودخانه قزل اوزن)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نحوه به کارگیری توزیع بارش در استفاده از روش تجربی SCS) جهت برآوردسیلاب (مطالعه موردی: حوضه آبریز رودخانه خوئین از سرشاخه های رودخانه قزل اوزن) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نحوه به کارگیری توزیع بارش در استفاده از روش تجربی SCS) جهت برآوردسیلاب (مطالعه موردی: حوضه آبریز رودخانه خوئین از سرشاخه های رودخانه قزل اوزن)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نحوه به کارگیری توزیع بارش در استفاده از روش تجربی SCS) جهت برآوردسیلاب (مطالعه موردی: حوضه آبریز رودخانه خوئین از سرشاخه های رودخانه قزل اوزن)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نحوه به کارگیری توزیع بارش در استفاده از روش تجربی SCS) جهت برآوردسیلاب (مطالعه موردی: حوضه آبریز رودخانه خوئین از سرشاخه های رودخانه قزل اوزن) :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

پی شبینی حجم سیلاب محتمل در یک حوضه آبریز در طراحی سد و دیگر سازه های هیدرولیکی نقش بسیار تعیین کننده ای ایفا می کند. بدین منظور بررسی رفتار حوضه در تبدیل بارش به رواناب با استفاده از روش های تجربی موجود، اولین گام در انجام محاسبات سیلاب می باشد. فرض اولیه برای محاسبه سیلاب های مورد انتظار در یک حوضه آبریز، بارش رگباری که زمان تداوم آن برابر با زمان تمرکز حوضه است می باشد اما در مورد حوضه های وسیع این فرض نتایج منطقی ارائه نمی دهد. هدف اصلی از این تحقیق بررسی نقش زمان تداوم بارش در تولید حداکثر سیل یک حوضه آبریز با زمان تمرکز مشخص می باشد. در این راستا محاسبات تبدیل بارش به رواناب در مورد حوضه های آبریز سد گلابر که بر روی رودخانه سجاسرود واقع شده و حوضه پایین دست آن، همچنین حوضه آبریز رودخانه ایجرود، با در نظر گرفتن الگوی توزیع زمانی رگبار از روش پیشنهادی سازمان جهانی هواشناسیWMOانجام شد و در هریک از حوضه های یاد شدهرواناب حاصل از رگبارهایی با زمان تداوم برابر و بیشتر از زمان تمرکز حوضه مورد بررسی قرار گرفت. روند تکرار محاسبه با زمان تداوم بارشی بیشتر از زمان تمرکز حوضه می تواند تا جایی ادامه یابد که با افزایش بیشتر زمان تداوم، دیگر شاهد افزایش میزان سیلاب نباشیم. در نهایت مقایسه سیلاب ناشی از رگبارهای ۷، ۱۰ و ۱۲ ساعته در این حوضه ها نشان دادکه نمی توان تنها بر اساس توصیه سازمان حفاظت خاکSCS)با زمان تمرکز حوضه استخراج نمود و این نتیجه ناشی از خطی نبودن منحنی الگوی توزیع زمانی رگبار می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.