مقاله مروری بر استفاده از ازن در فراوری مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر استفاده از ازن در فراوری مواد غذایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر استفاده از ازن در فراوری مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر استفاده از ازن در فراوری مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر استفاده از ازن در فراوری مواد غذایی :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

ازن O3 ملکول سه اتمی اکسیژن است که بطور طبیعی در استراتوسفر براثر اشعه ماورا بنفش خورشیدی کمتر از ۲۴۰nm برروی اکسیژن ملکولی O2 ساخته می شود ازن یک عامل اکسید کننده قوی و یک ضدعفونی کننده بالقوه می باشد اشعه UV و تخلیه کورونا می تواند برای تولید ازن مورد استفاده قرار میگیرند. معمولا روش تخلیه کورونا در سطح تجاری استفاده می شود ازن یک ماده ضد میکروبی قدرتمند می باشد که بدلیل ظرفیت اکسیداسیونی بالقوه دارای پتانسیل اکسیداسیو ن – احیا ۲۰۷V آن می باشد ازن در برابر دامنه گسترده ای از میکروارگانیسم های شامل باکتری ها قارچها، ویروسها ، پروتوزوا و اسپورهای باکتریایی و قارچی موثر است ازن تا به امروز قویترین عامل اکسید کننده د رصنایع غذایی می باشد ازن علاوه بر اثرات ضدمیکروبی که داردمی تواند دارای اثرات منفی نیز در کیفیت و محتوی مواد مغذی باشد در فراورش اب و فاضلابها ازن باعث حذف مواد الی برخی مواد غیرالی رنگ، بو، طعم و مزه می شود و همچنین به عنوان یک عامل ریز منعقد کننده Micro flocculent برای حذف ذرات معلق عمل می نماید و یک عامل ضدعفونی کننده عالی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.