مقاله کاربرد ترکیبات ضدمیکروبی با منشا گیاهان دارویی در تامین ایمنی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد ترکیبات ضدمیکروبی با منشا گیاهان دارویی در تامین ایمنی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد ترکیبات ضدمیکروبی با منشا گیاهان دارویی در تامین ایمنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد ترکیبات ضدمیکروبی با منشا گیاهان دارویی در تامین ایمنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد ترکیبات ضدمیکروبی با منشا گیاهان دارویی در تامین ایمنی :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

تقاضای بالای مصرف کنندگان برای غذاهای ایمن با کیفیت بالا دغدغه های جدیدی را برای تولید کنندگان به وجود اورده است همچنین به علت افزایش بروز بیماریهای شایع مربوط به غذا که توسط میکروارگانیسم های بیماری زا رخ میدهند نگرانیهای جدیدی در خصوص ایمنی غذاهای فراوری شده وجود دارد این چالش به ویژه هنگامی افزایش می یابد که برای غیرفعال سازی یا ممانعت از رشد باکتری ها ی بیماری زا یا مولد فساد موضوع استفاده از نگهدارنده های شیمیایی و ترکیبات سنتزی ضدمیکروبی مطرح می شود درنتیجه دلایل کافی برای ورود ترکیبات ضدمیکروبی با منشا طبیعی خصوصا گیاهان به صنعت غذا وجوددارد گیاهان و ادویه ها حاوی روغنهای ضروری در محدوده ۰۱-۰۰۵% فعالیتهایی برعلیه پاتوژن هایی همانند monocytogenesEscherichia coli O157:H7Salmonella typhimuriumStaphylococcus aureusBacillus cereusListeria در سیستمهای غذایی دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.