مقاله اثر سطوح مختلف عصاره سیر بر میزان مصرف خوراک، ضریب تبدیل غذایی و افزایش وزن روزانه بره های پرواری نژاد زل


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر سطوح مختلف عصاره سیر بر میزان مصرف خوراک، ضریب تبدیل غذایی و افزایش وزن روزانه بره های پرواری نژاد زل دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سطوح مختلف عصاره سیر بر میزان مصرف خوراک، ضریب تبدیل غذایی و افزایش وزن روزانه بره های پرواری نژاد زل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطوح مختلف عصاره سیر بر میزان مصرف خوراک، ضریب تبدیل غذایی و افزایش وزن روزانه بره های پرواری نژاد زل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سطوح مختلف عصاره سیر بر میزان مصرف خوراک، ضریب تبدیل غذایی و افزایش وزن روزانه بره های پرواری نژاد زل :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

این پژوهش با هدف بررسی اثر افزودن سطوح مختلف عصاره سیر بر افزایش وزن روزانه، مقدار خوراک مصرفی و ضریب تبدیل غذایی در بره های پرواری نژاد زل صورت پذیرفت. در این پژوهش از ۱۲ راس بره پرواری نژاد زل در ۳ تیمار و ۴ تکرار با میانگین سنی سه ماه و میانگین وزنی ۴/۱۸ کیلوگرم استفاده گردید. تیمارهای آزمایشی شامل یک جیره پایه برای همه تیمارها بود که در تیمار یک، عصاره سیر اضافه نگردید (شاهد) و در تیمار دو به ازای هر کیلوگرم وزن زنده بدن، مقدار ۱۲۵ میلی لیتر عصاره سیر و در تیمار سه به ازای هر کیلوگرم وزن زنده بدن، مقدار ۲۵۰ میلی لیتر عصاره سیر در دو نوبت بر روی خوراک اسپری گردید. مکان اجرای طرح ایستگاه تحقیقات جهاد کشاورزی گرگان (شهر فاضل آباد) و زمان اجرا در زمستان ۱۳۸۹ و شامل ۲ هفته عادت پذیری و ۱۲ هفته پروار بود. بره ها هر ۲ هفته یکبار وزنکشی شدند. نتایج نشان داد که میانگین افزایش وزن روزانه در تیمار یک، دو و سه بترتیب ۱۲۸، ۱۳۷ و ۱۴۶ گرم در روز می باشد. میانگین مقدار مصرف خوراک نیز دراین تیمارها بترتیب ۷۷/۱، ۸۳/۱ و ۸۷/۱ کیلوگرم و میانگین ضریب تبدیل خوراک نیز بترتیب ۵/۱۵، ۹/۱۴ و ۱/۱۳ بود. در بخش افزایش وزن روزانه بین تیمار ۱، ۲ و ۳ تفاوت معنی داری مشاهده شد و تیمار ۳ بهترین نتیجه را نشان داد (۰۵/۰>P). در بخش خوراک مصرفی بین هر سه تیمار تفاوت معنی داری مشاهده نشد (۰۵/۰<P)؛ در ضریب تبدیل خوراک نیز تیمارهای مختلف تفاوت معنی داری را با یکدیگر نشان ندادند (۰۵/۰<P).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.