مقاله ویژگی های نان فاقد گلوتن حاصل از واریته های برنج ایرانی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ویژگی های نان فاقد گلوتن حاصل از واریته های برنج ایرانی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ویژگی های نان فاقد گلوتن حاصل از واریته های برنج ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ویژگی های نان فاقد گلوتن حاصل از واریته های برنج ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ویژگی های نان فاقد گلوتن حاصل از واریته های برنج ایرانی :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

بهبود نان برنج برای بیماران حساس به گلوتن گندم نیازمند مطالعه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی برنج می باشد که منجر به بهبود خصوصیات نان حاصل خواهد شد نمونه های نان برنج ایرانی پخته شده در دستگاه فرخانگی مورد ارزیابی فیزیکوشیمایی قرارگرفتند و نانهای حاصل از ارقام مختلف برنج ایرانی طارم – شیرودی ، ندا، فجر ، قائم و بینام با یکدیگر مقایسه شدند بمنظور بررسی کیفی حجم مخصوص آون اسپرینگ نسبت ارتفاع به قطر نسبت مغز به پوسته تخلخل محتوای رطوبتی و خواص بافتی مورد ارزیابی قرارگرفت با انتخاب مناسب ترین رقم امکان تولید نانی با خواص فیزیکی مطلوب فراهم خواهد شد نتایج آزمایشات نشان داد که رقم برنج بینام خواص فیزیکی و کیفی مناسب برای تولید نان برنج فاقد گلوتن را دارد رقم بینام بیشترین حجم مخصوص بیشترین نسبت مغز به پوسته کمترین سختی بافت و کمترین میزان رتروگراداسیون را بخود اختصاص داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.