مقاله میزان روغن، برخی خواص فیزیکوشیمیایی و شناسایی نوع روغنی و کنسروی پنج رقم زیتون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله میزان روغن، برخی خواص فیزیکوشیمیایی و شناسایی نوع روغنی و کنسروی پنج رقم زیتون دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله میزان روغن، برخی خواص فیزیکوشیمیایی و شناسایی نوع روغنی و کنسروی پنج رقم زیتون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله میزان روغن، برخی خواص فیزیکوشیمیایی و شناسایی نوع روغنی و کنسروی پنج رقم زیتون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله میزان روغن، برخی خواص فیزیکوشیمیایی و شناسایی نوع روغنی و کنسروی پنج رقم زیتون :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

پنج رقم زیتون زرد فیشمی – آسکولانا – آمیگدالولیا و کنسروالیا برداشت شده از مزرعه فدک درایران از جهت شاخصهای درصد روغن وزن میوه وزنگوشت میوه تست وزن گوشت به هسته درمیوه خام و میزان افت روغنی در مراحل پنجگانه فراوری کنسرو کردن خام قلیایی آبشویی تخمیر و پاستوریزاسیون مورد بررسی قرارگرفت نتایج نشان داد که میزان روغن در ارقام آسکولانا و آمیگدالولیا بیشتر از بقیه و نیز نسبت وزن گوشت به هسته در رقم کنسروالیا بیشتر از بقیه ارقام است همچنین نتایج نشان داد که میزان افت روغن درمراحل پنجگانه فراوری کنسرو کردن بهترتیب درآسکولانان و آمیگدالولیا بیشتر بوده است لذا توصیه می شود دو رقم آسکولانا و آمیگدالولیا برای روغنکشی و رقم کنسروالیا برای کنسرو کردن مورد استفاده قرارگیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.