مقاله تعیین منشأ جغرافیایی چای های موجود در بازار بااستفاده از اسپکتروسکوپی مادون قرمز تبدیل فوریه


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تعیین منشأ جغرافیایی چای های موجود در بازار بااستفاده از اسپکتروسکوپی مادون قرمز تبدیل فوریه دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین منشأ جغرافیایی چای های موجود در بازار بااستفاده از اسپکتروسکوپی مادون قرمز تبدیل فوریه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین منشأ جغرافیایی چای های موجود در بازار بااستفاده از اسپکتروسکوپی مادون قرمز تبدیل فوریه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین منشأ جغرافیایی چای های موجود در بازار بااستفاده از اسپکتروسکوپی مادون قرمز تبدیل فوریه :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

چای یک نوشیدنی بسیار محبوب درسراسر جهان مخصوصا برای مردم خاورمیانه است برای تعیین اصالت چایهای موجود دربازار تکنیک مادون قرمز تبدیل فوریه مورد مطالعه قرارگرفت دراین روش نمونه ها بدون آماده سازی و فقط دریک مرحله با استفاده از اسپکتروسکوپی مادو نقرمز تبدیل فوریه برای تعیین اصالت مورد تجزیه قرارگرفتند نتایج بدست آمده از طیف اسپکتروسکوپی مادو نقرمز تبدیل فوریه نشان میدهد که طیف نمونه های مربوط به هر منطقه جغرافیایی تقریبا مشابه هستند و تفاوت های خاص با چایهای مناطق دیگر دارند به عنوان مثال در چایهای سبز کشت شده در برزیل پیکهای منحصربفردی درنواحی ۱۶۶۱و۱۶۳۰ و ۱۵۴۱cm-1 ظاهر می شوند درچایهای سریلانکا درنواحی ۱۷۶۳ ۱۰۴۹ و ۶۳۵cm-1 پیکهایی وجود دارد که درسایر چایها این پیک ها مشاهده نشدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.