مقاله کاربرد مدل سازی در بسته بندی مواد غذایی تحت اتمسفر اصلاح شده


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد مدل سازی در بسته بندی مواد غذایی تحت اتمسفر اصلاح شده دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد مدل سازی در بسته بندی مواد غذایی تحت اتمسفر اصلاح شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد مدل سازی در بسته بندی مواد غذایی تحت اتمسفر اصلاح شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد مدل سازی در بسته بندی مواد غذایی تحت اتمسفر اصلاح شده :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

بسته بندی تحت اتمسفر اصلاح شده یکی از روشهای نگهداری مواد غذایی می باشد که در دو دهه اخیر به صورت تجاری به منظور افزایش عمر ماندگاری محصولات تازه و فراوری شده به کارگرفته شده است تغییر در اتمسفر اولیه ی بسته طی دوره نگهداری امری اجتناب ناپذیر و درعین حال موثر برماندگاری ماده غذایی بسته بندی شده به این روش می باشد اخیرا توجه به مدلسازی ریاضی به دلیل پیش بینی این تغییرات رو به گسترش است زیرا مدل موجب شناخت بهتر فرایند و بهینه سازی آن به منظور تولید محصول با کیفیت بهتر و انبار مانی بیشتر می شود همچنین صرفه جویی درزمان و کاهش هزینه های آزمایشگاهی از دیگر مزایای مدلسازی می باشد دراین مقاله مروری برمدلهای توسعه یافته دراین زمینه و کاربرد آنها خواهیم داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.