مقاله تاثیر مقادیر مختلف پتاسیم و بور بر خصوصیات مورفولوژیکی ذرت دانه‌ای


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر مقادیر مختلف پتاسیم و بور بر خصوصیات مورفولوژیکی ذرت دانه‌ای دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر مقادیر مختلف پتاسیم و بور بر خصوصیات مورفولوژیکی ذرت دانه‌ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مقادیر مختلف پتاسیم و بور بر خصوصیات مورفولوژیکی ذرت دانه‌ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر مقادیر مختلف پتاسیم و بور بر خصوصیات مورفولوژیکی ذرت دانه‌ای :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور تاثیر مقادیر مختلف پتاسیم و بور بر خصوصیات مورفولوژیکی ذرت دانه‌ای، آزمایشی شامل سه سطح پتاسیم (۰، ۱۵۰ و۳۰۰ کیلوگرم در هکتار سولفات پتاسیم) و سه سطح بور (۰، ۱۵ و ۳۰ کیلوگرم در هکتار اسید بوریک)، در چهار تکرار، به صورت فاکتوریل و در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی اجرا شد. صفات اندازه‌گیری شده شامل ارتفاع بوته، طول بلال، طول مقدار خالی مانده‌ی بلال از دانه، قطر بلال، وزن هزار دانه، تعداد ردیف دانه در قطر بلال، تعداد دانه در ردیف، نسبت وزن دانه به چوب و نهایتاً عملکرد دانه بود. نتایج نشان داد که اثر تیمار بر، در وزن هزار دانه در سطح احتمال ۵ درصد و بر عملکرد دانه در سطح احتمال ۱ درصد معنی‌دار بود. اثر تیمار پتاسیم در قطر بلال و وزن هزار دانه در سطح احتمال ۵ درصد و در طول بلال و عملکرد دانه در سطح احتمال ۱ درصد معنی‌دار بود. اثر متقابل تیمار بر و پتاسیم در ارتفاع بوته، طول بلال و تعداد ردیف دانه در قطر بلال در سطح احتمال ۵ و در قطر بلال و تعداد دانه در ردیف در سطح احتمال ۱ درصد معنی‌دار بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.