مقاله بررسی تنوع زیستی علف‏های هرز سامانه‏های تحت کشت گندم شهرستان گرگان (حوزه قره‏سو) با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تنوع زیستی علف‏های هرز سامانه‏های تحت کشت گندم شهرستان گرگان (حوزه قره‏سو) با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنوع زیستی علف‏های هرز سامانه‏های تحت کشت گندم شهرستان گرگان (حوزه قره‏سو) با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع زیستی علف‏های هرز سامانه‏های تحت کشت گندم شهرستان گرگان (حوزه قره‏سو) با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنوع زیستی علف‏های هرز سامانه‏های تحت کشت گندم شهرستان گرگان (حوزه قره‏سو) با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

علف‏های هرز از جمله اجزای مهم یک اکوسیستم زراعی بشمار می‏روند که در طول تاریخ کشاورزی همواره انسان و سیستم‏های زراعی تاثیر زیادی بر پویایی، گسترش و تکامل این جوامع زیستی داشته‏اند. بررسی تنوع زیستی علف‏های هرز سامانه‏های تحت کشت گندم شهرستان گرگان (حوزه قره‏سو)، طی عملیات نمونه‏برداری و بازدید میدانی در بهار سال ۱۳۸۹ صورت گرفت. در این مطالعه تعداد ۷۹ مزرعه از هشت روستا به صورت تصادفی انتخاب گردید، سپس با استفاده از کادر ۲۵/۰ مترمربعی، نمونه برداری به روش W شکل و با شمارش تعداد علف‏های هرز هر کادر و ثبت آن‏ها به تفکیک جنس و گونه صورت پذیرفت. سپس شاخص‏های تنوع شانن- واینر و شاخص یکنواختی سیمپسون برای اندازه‏گیری تنوع زیستی مورد محاسبه قرار گرفتند. نقشه‏ این شاخص‏‏ها با وارد کردن داده‏های جمع‏آوری و محاسبه شده در محیط نرم‏افزار ArcMap نسخه ۹۳۱ از مجموعه نرم‏افزارهای ArcGis (ESRI, 2009) و انجام پردازشهای لازم تهیه شد. نقشه‏های حاصل نشان داد که روستای توشن و اوزینه در ناحیه جنوبی، همچنین روستای هاشم آباد و قلعه محمود واقع در قسمت شمال غربی منطقه مورد مطالعه دارای بیشترین میزان شاخص تنوع شانن- واینر و همچنین شاخص یکنواختی سیمپسون بودند. میانگین شاخص‏ها برای نقاط روستایی نشان داد که روستای توشن و سعد آباد به ترتیب دارای بیشترین و کمترین میزان شاخص تنوع شانن- واینر بودند. روستاهای اوزینه، هاشم‏آباد، توشن و نصرآباد با میانگین شاخص یکنواختی ۶/۰ بیشترین و روستای سعدآباد با میانگین شاخص یکنواختی ۳/۰ کمترین یکنواختی را داشتند. نواحی با شاخص‏های تنوع و یکنواختی بالاتر دارای بارندگی و ارتفاع بالاتری بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.