مقاله بسته بندی های فعال حاوی ترکیبات طبیعی ضد میکروبی: روشی جدید در کاهش رشد کپک و مخمر در نان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بسته بندی های فعال حاوی ترکیبات طبیعی ضد میکروبی: روشی جدید در کاهش رشد کپک و مخمر در نان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بسته بندی های فعال حاوی ترکیبات طبیعی ضد میکروبی: روشی جدید در کاهش رشد کپک و مخمر در نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بسته بندی های فعال حاوی ترکیبات طبیعی ضد میکروبی: روشی جدید در کاهش رشد کپک و مخمر در نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بسته بندی های فعال حاوی ترکیبات طبیعی ضد میکروبی: روشی جدید در کاهش رشد کپک و مخمر در نان :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

نان بخشی اعظمی از رژیم غذایی روزانه را تشکیل میدهد آلودگی میکروبی توسط کپک ها مهمترین عوامل ایجاد فساد درمحصولات نانوایی به شمار می رود استفاده مستقیم از ترکیبات ضد میکروبی در سطح محصول دارای محدودیت هایی مانند خنثی شدن و یا انتشار سریع ماده ضد میکروبی از سطح به داخل توده غذا می باشد استفاده ازروشهای دیگر مانند بسته بندیهای ضدمیکروبی فعال یکی از راه های کاهش آلودگی درنان محسوب می شود با توجه به نیاز مصرف کنندگان به کاهش استفاده از افزودنیهای شیمیایی برای تولید غذاهای سالمتر و همچنین محدودیت های بوجود آمده از سوی آژانسهای قانونی برروی استفاده از مواد افزودنی سنتزی پژوهشگران را ناگزیر به استفاده از ترکیبات ضد میکروبی طبیعی به ویژه ترکیبات مشتق از گیاهان می نماید دراین پژوهش اثرات ترکیبات ضدمیکروبی طبیعی مانند دارچین آویشن غیره برروی ویژگیهای میکروبی و حسی فراورده های نانوایی مورد بررسی قرارگرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.