مقاله بررسی امکان استفاده از فناوریهای نوین در صنعت خشکبار


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی امکان استفاده از فناوریهای نوین در صنعت خشکبار دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان استفاده از فناوریهای نوین در صنعت خشکبار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان استفاده از فناوریهای نوین در صنعت خشکبار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان استفاده از فناوریهای نوین در صنعت خشکبار :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

خشک کردن یکی از روشهای متداول نگهداری میوه ها و سبزیجات است هدف اصلی این روش کاهش رطوبت به منظور جلوگیری از فساد و حفظ مواد درمدت زمان طولانی تر می باشد فعالیت آبی فاکتوری مهم درتعیین عمر ماندگاری فعالیت آنزیم ها و ویتامین ها درمواد غذایی است و می تواند اثر مهمی بررنگ طعم و آرومای آن داشته باشد کاهش رطوبت کاهش وزن محصول جابجایی و ذخیره سازی بهتر آنها را به دنبال دارد خشک کردن به طور معمول توسط هوای داغ صورت میگیرد که باعث آسیب به بافت و ساختار مواد غذایی شده و اثرات منفی برارزش غذایی آن دارد دراین مقاله فناوری های نوین درصنعت خشکبار بررسی شده اند و توسعه تکنیکهای جدید دهیدراسیون به منظور کاهش مصرف انرژی و بهبود کیفیت مواد غذایی مورد توجه قرارگرفته شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.