مقاله بررسی پیش تیمار آبگیری اسمزی در فشار کاهش یافته ناپیوسته در فرآیند خشک کردن با هوای داغ برش های پوست پرتقال


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پیش تیمار آبگیری اسمزی در فشار کاهش یافته ناپیوسته در فرآیند خشک کردن با هوای داغ برش های پوست پرتقال دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پیش تیمار آبگیری اسمزی در فشار کاهش یافته ناپیوسته در فرآیند خشک کردن با هوای داغ برش های پوست پرتقال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پیش تیمار آبگیری اسمزی در فشار کاهش یافته ناپیوسته در فرآیند خشک کردن با هوای داغ برش های پوست پرتقال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پیش تیمار آبگیری اسمزی در فشار کاهش یافته ناپیوسته در فرآیند خشک کردن با هوای داغ برش های پوست پرتقال :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

فرایند اسمزی روشی برپایه قرار دادن مواد غذایی درمعرفی محلولهایهایپرتونیک به منظوردستیابی به برخی تاثیرات در رابطه با غلظت خشک کردن نیز فرمولاسیون استوار شده است دراین فرایند محلول اسمزی تحت شرایط فشار کاهش یافته ناپیوسته برروی پوست پرتقال و حتی خود میوه قرارگرفته دردماهای مختلف ودرفشار مشخص تعیین شده طبق جدول RSM که ضمیمه می گردد درواقع این فرایند سعی شده است که حالت اسفنجی مناسبی در پوست پرتقال ایجاد شده و حفظ شود و درضمن طعم تلخی همراه با شیرینی ملایمی دران ایجاد گردد رنگ و شکل ظاهری و سپس طعم از عوامل تعیین کننده در بازاریابی و مشتری پسندی فراورده های غذایی به شمار می آید مصرف کنندگان به رنگ و جلوه ظاهری فراورده در ابتدا توجه خاصی دارند و سپس طعم و کیفیت و دیگر خواص فراورده مطرح می شود که دراین بررسی و فرایند حائز اهمیت قرار داده شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.