مقاله بررسی تاثیر شیر سویا و کربوکسی متیل سلولز روی رنگ دسر سویا با استفاده از عکس برداری دیجیتالی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر شیر سویا و کربوکسی متیل سلولز روی رنگ دسر سویا با استفاده از عکس برداری دیجیتالی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر شیر سویا و کربوکسی متیل سلولز روی رنگ دسر سویا با استفاده از عکس برداری دیجیتالی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر شیر سویا و کربوکسی متیل سلولز روی رنگ دسر سویا با استفاده از عکس برداری دیجیتالی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر شیر سویا و کربوکسی متیل سلولز روی رنگ دسر سویا با استفاده از عکس برداری دیجیتالی :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

استفاده از مواد غذایی عملگر به دلیل اثرات مثبتی که بر سلامت انسان ها دارد روز به روز در جهان درحال گسترش است. شیر سویا که از نظر تغذیه ای بسیار ب ا ارزش است جزء این دسته ترکیبات می باشد. در این مطالعه اثر میزان کربوکسی متیل سلولز در دو سطح ۰و ۰/۵ درصد و تغییرات نسبت جایگزین کردن شیر با شیر سویا در ده سطح با اختلاف ده درصد )از ۰ تا ۱۰۰ درصد شیر سویا( روی رنگ دسر سویا در روز دوم و روز هفتم نگهداری دسر در دمای ۴ درجهی سانتیگراد با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی بررسی گردیده است. نتایج نشان داد که با افزایش درصد شیر سویا مقدار L و a کاهش و b افزایش مییابد. همچنین هنگامی که از هیدروکلوئید استفاده می شود میزان این پارامترها کمتر از زمانی است که از آن استفاده نمی شود .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.