مقاله بررسی تاثیر کشت مخلوط بذور ارقام پنبه برخواص کمی محصول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر کشت مخلوط بذور ارقام پنبه برخواص کمی محصول دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر کشت مخلوط بذور ارقام پنبه برخواص کمی محصول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر کشت مخلوط بذور ارقام پنبه برخواص کمی محصول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر کشت مخلوط بذور ارقام پنبه برخواص کمی محصول :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور بررسی تاثیر کشت مخلوط بذور ارقام پنبه برخواص کمی محصول ،‌ آزمایشی در تابستان ۱۳۸۹ در مرکز تحقیقات پنبه کارکنده استان گلستان در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در۴ تکرار انجام شد . تیمارهای آزمایشی شامل کشت خالص ارقام ساحل ، ارمغان ، سپید و گلستان و کشت مخلوط دو به دو این ارقام ساحل ارمغان ، ارمغان سپید ، سپید گلستان ، ساحل سپید ،‌ ساحل گلستان و ارمغان گلستان می باشد . در این بررسی اثر کشت خالص و مخلوط بر برخی صفات کمی پنبه مورد مطالعه قرار گرفت . نتایج نشان داد که تیمارهای کشت خالص و مخلوط ارقام پنبه در صفت وزن ۳۰ قوزه در سطح آماری ۵% اختلاف معنی داری نشان دادند کشت مخلوط ارقام ساحل و سپید با میانگین وزن ۳۰ قوزه ۱۷۰ گرم از برتری معنی داری برخوردار بود . تیمارهای تک کشتی مخلوط ارقام پنبه در صفت وش چین اول ، دوم و کل وش در سطح آماری ۵% اختلاف معنی داری نشان ندادند ، کشت خالص رقم ارمغان در چین اول ، کشت مخلوط ارقام سپید و گلستان درچین دوم ، کشت خالص ارمغان و شت مخلوط ارقام ارمغان و گلستان به ترتیب با میانگین ۲۷۷۴ ، ۹/۵۵۷ ، ۳۲۰۸ و ۳۰۱۵ کیلوگرم در هکتار بیشترین وش کل را تولید کردند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.