مقاله بررسی اثر آنزیم گلوکز اکسیداز بر برخی خصوصیات آب انگور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر آنزیم گلوکز اکسیداز بر برخی خصوصیات آب انگور دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر آنزیم گلوکز اکسیداز بر برخی خصوصیات آب انگور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر آنزیم گلوکز اکسیداز بر برخی خصوصیات آب انگور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر آنزیم گلوکز اکسیداز بر برخی خصوصیات آب انگور :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

آنزیم گلوکز اکسیداز به دست آمده از آسپرژیلوس نایجر درصنایع مختلفی از جمله دارویی بهداشتی غذایی مورد استفاده قرار میگیرد دراین مطالعه تاثیر سرعت هوادهی روی فعالیت آنزیم گلوکز اکسیداز درصد قند ph اسیدیته و میزان آنتوسیانین درآب انگور مورد بررسی قرارگرفته است آزمایشات دردمای اتاق در سه سطح سرعت هوادهی ۴و۶و۸ لیتر بردقیقه و با سه تکرار انجام شد نتایج نشان داد تفاوت معنی داری بین سه سرعت هوادهی طی زمان وجود دارد پس از بهینه سازی توسط روش سطح پاسخ سرعت هوادهی ۶ و زمان ۴ ساعت از ابتدای زمان تخمیر به عنوان شرایط بهینه انتخاب شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.