مقاله بررسی اثر صمغ کیتوزان تجاری در پایدارسازی دوغ بدون گاز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر صمغ کیتوزان تجاری در پایدارسازی دوغ بدون گاز دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر صمغ کیتوزان تجاری در پایدارسازی دوغ بدون گاز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر صمغ کیتوزان تجاری در پایدارسازی دوغ بدون گاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر صمغ کیتوزان تجاری در پایدارسازی دوغ بدون گاز :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

دوغ نوعی نوشیدنی تخمیری است که از اختلاط ماست آب و مقداری نمک تهیه می شود یکی از مشکلات عمده فیزیکی این دوغهای صنعتی و خانگی دو فاز شدن آنها درطول نگهداری به علت پایین بودن ph و تجمع کازئین ها ناشی می شود لذا دراین بررسی تاثیر افزودن صمغ کیتوزان تجاری با غلظت های ۰/۲ و ،./۸ ، ./۶ ، ./۴ و ۱ درصد برافزایش پایداری و کاهش دوفاز شدن دوغ بدون گاز و ویژگیهای رئولوژیک آن به مدت ۳۰ روز مورد بررسی قرارگرفت همچنین از آزمون اختلاف چند نمونه چهار طبقه جهت بررسی ویژگیهای حسی استفاده شد طبق نتایج مشخص گردید که با افزایش غلظت کیتوزان افزایش فاز سرمی دیده شد با افزودن کیتوزان در غلظت های ذکر شده تغییر محسوسی در خواص رئولوژیک آن صورت نگرفت همچنین نتایج حاصل از ارزیابی حسی نشان داد که دوغ با غلظت ۰/۲ درصد از پذیرش مطلوبترین برخوردار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.