مقاله کاربرد سامانه اطلاعات مکانی (GIS) در مکانیابی مخازن مناسب جهت ذخیره سازی گاز طبیعی در بخش شمال ایران مرکزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد سامانه اطلاعات مکانی (GIS) در مکانیابی مخازن مناسب جهت ذخیره سازی گاز طبیعی در بخش شمال ایران مرکزی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد سامانه اطلاعات مکانی (GIS) در مکانیابی مخازن مناسب جهت ذخیره سازی گاز طبیعی در بخش شمال ایران مرکزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد سامانه اطلاعات مکانی (GIS) در مکانیابی مخازن مناسب جهت ذخیره سازی گاز طبیعی در بخش شمال ایران مرکزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد سامانه اطلاعات مکانی (GIS) در مکانیابی مخازن مناسب جهت ذخیره سازی گاز طبیعی در بخش شمال ایران مرکزی :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

طرح ملی ذخیره سازی گاز طبیعی از اهمیت بالایی در کشور برخوردار است. با استفاده از آن بتوان سیستم حمایتی براینواقص احتمالی در سیستم مصرف و عرضه گاز در هنگام نوسانات گاز جهت تعادل برقرار نمود. با توجه به اهمیت و نقشذخیره سازی گاز در درون مغارهای نمکی و با دقت به این امر که تا کنون فعالیت های اکتشافی جهت ذخیره سازی گاز بهطور سیستماتیک در ایران انجام نیافته است، ابتدا یک متدولوژی اکتشافی مناسب جهت مطالعه و انجام فعالیت های درزمینه ارزیابی مکان های مناسب برای احداث مغارهای نمکی در محدوده شمال ایران مرکزی متمرکز گردید. بدین منظور بااستفاده از تصاویر ماهواره ای، نقشه ها و گزارشهای زمین شناسی و انجام عملیات صحرایی گنبدهای نمکی اکتشاف و درسامانه اطلاعات مکانی همراه با فیلدهای توصیفی هر گنبد ذخیره شدند. به منظور اولویت بندی نواحی معرفی شده، بر اساس مدل مفهومی تبیین شده با انجام پردازش های مکانی در محیط GIS، لایه های اطلاعاتی مورد نیاز برای اولویت بندی ، تهیه شدند. سپس با تعیین معیارها بر اساس مدل مفهومی و بدست آوردن وزن آنها با استفاده از روش(AHP) و اولویت بندی نهایی با استفاده از روش(TOPSIS)، نواحی امید بخش برای ذخیره سازی که همان نواحی حوضه های نمکی هستند ، ارائه شد. طبق نتیجه اولویت بندی، حوضه گرمسار به عنوان اولویت اول، آران اولویت دوم و اردکان اولویت سوم ارائه شد. امابا توجه به اینکه ساختهای نمکی گرمسار به گسل های فعال بسیار نزدیک هستند، میتوان ساخت های نمکی آران را بهعنوان اولویت اول برای انجام مطالعات تفصیلی اکتشافی معرفی نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.