مقاله اثر بستر های مختلف کاشت بر غلظت عناصر غذایی درشاخساره و میوه فلفل دلمه ای رقم امیلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر بستر های مختلف کاشت بر غلظت عناصر غذایی درشاخساره و میوه فلفل دلمه ای رقم امیلی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر بستر های مختلف کاشت بر غلظت عناصر غذایی درشاخساره و میوه فلفل دلمه ای رقم امیلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر بستر های مختلف کاشت بر غلظت عناصر غذایی درشاخساره و میوه فلفل دلمه ای رقم امیلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر بستر های مختلف کاشت بر غلظت عناصر غذایی درشاخساره و میوه فلفل دلمه ای رقم امیلی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور بررسی اثر بستر های مختلف کاشت بر غلظت عناصر غذایی در فلفل دلمه ای رقم امیلی پژوهشی گلخان های در قالب طرح بلو کهای کامل تصادفی در چهار تکرار انجام شد. تیمار ها شامل نه بستر پوسته شلتوک برنج، پرلیت، تراشه چوب، پوسته شلتوک برنج +زئولیت ( ۳:۱ ) و پرلیت + زئولیت (۳:۱) و تراش هچوب + زئولیت (۳:۱) و پوسته شلتوک برنج+پرلیت (۱:۱) و پوسته شلتوک برنج+تراشه چوب( ۱:۱ ) بود. نتایج نشان داد بیشترین غلظت نیتروژن اندام هوایی و میوه به ترتیب مربوط به پوسته شلتوک+زئولیت و پرلیت خالص بود و کمترین غلظت نیتروژن در اندام هوایی و میوه مربوط به بستر تراشه چوب خالص بود. بیشترین غلظت فسفر اندام هوایی و میوه به ترتیب مربوط به بسترهای تراش هچوب خالص و پرلیت+زئولیت بود و کمترین غلظت فسفر در اندام هوایی مربوط به بستر پوسته شلتوک+ زئولیت و در میوه مربوط به بستر پوسته شلتوک+تراشه چوب بود. به علاوه نتایج نشان داد بیشترین غلظت پتاسیم اندام هوایی مربوط به بستر پوسته شلتوک و بیشترین غلظت پتاسیم میوه مربوط به پوسته شلتوک خالص بود که با پوسته شلتوک+زئولیت تفاوت معنی داری نداشتند. کمترین غلظت پتاسیم در اندام هوایی و میوه مربوط به بستر پرلیت خالص بود. بیشترین غلظت کلسیم اندام هوایی و میوه مربوط به بستر پرلیت خالص بود و کمترین غلظت کلسیم اندام هوایی و میوه به ترتیب مربوط به بستر تراشه چوب و پوسته شلتوک خالص بود. بیشترین غلظت سدیم اندام هوایی و میوه به ترتیب مربوط به بسترهای پوست هشلتوک و پرلیت+زئولیت بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.