مقاله اثر سیستم های تربیت بر مقدار آنتوسیانین و سایر ویژگی های میوه انگور یاقوتی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر سیستم های تربیت بر مقدار آنتوسیانین و سایر ویژگی های میوه انگور یاقوتی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سیستم های تربیت بر مقدار آنتوسیانین و سایر ویژگی های میوه انگور یاقوتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سیستم های تربیت بر مقدار آنتوسیانین و سایر ویژگی های میوه انگور یاقوتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سیستم های تربیت بر مقدار آنتوسیانین و سایر ویژگی های میوه انگور یاقوتی :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

این تحقیق به منظور تعیین اثرات سیستم های تربیت پاچراغی، پاچراغی روسیمی و کوردن بر مقدار آنتوسیانین و سایر خصوصیات میوه انگور یاقوتی در ایستگاه تحقیقات کشاورزی زرقان فارس در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار اجرا شد. تجزیه واریانس داده ها نشان داد که اثر سیستم های تربیت برمقدار آنتوسیانین و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه در سطح احتمال ۱% و بر مقدار ویتامین ث، اسید و وزن حبه در سطح احتمال ۵% معنی دار بود. اما بر سایر صفات از قبیل مقدار فنول، وزن حبه، پوست میوه و pH آب میوه معنی دار نبود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.