مقاله جنبه‌های مختلف کاربرد بیوتکنولوژی در تولید مواد غذایی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جنبه‌های مختلف کاربرد بیوتکنولوژی در تولید مواد غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جنبه‌های مختلف کاربرد بیوتکنولوژی در تولید مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جنبه‌های مختلف کاربرد بیوتکنولوژی در تولید مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جنبه‌های مختلف کاربرد بیوتکنولوژی در تولید مواد غذایی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

مهندسی ژنتیک یک ابزار قدرتمندی برای سودمند بودن کارهای انجام شده برای تولید گیاهان تراربخت بور استفاده در جوامع انسانی را فراهم می‌نماید. پی تکنولوژی کیان زیرا می‌توان به عنوان استفاده از گیاهان و یا بخش‌هایی از آن‌ها برای تولید غذای بشر متی پریده بود . بیشتر گیاهان ترانسژیک برای مقاومت در مقابل برابر استرس زای زنده و غیر زنده دستوری ژنتیکی می‌شود تا کیفیت آن‌ها افزایش یابد. اما گیاهان تراریخت حاصل از روش‌های نوین بیوتکنولوژی از نظر ایمنی زیستی و مقبولیت آن بین اقشار مختلف جامعه از محدودیت‌هایی برخوردار است. همچنین نیاز استفاده از شواهد آزمایشی تأیید کننده و تصدیق علمی می‌باشد تا بتوان در مورد مزایا و معایب استفاده از مهندسی ژنتیک در تغذیه قضاوت نمود . واضح است که بیوتکنولوژی گیاهی دارای پتانسیل تأثیرگذاری بر آینده جوامع انسانی می‌باشد. نکته جالب این است که گیاهان حاصل از بیوتکنولوژی سیاسی صریح‌تر از هر سیاسی در تاریخ کشاورزی سازگار شده و مورد پذیرش قرار گرفته است . این مقاله جنبه‌های مختلف کاربرد پی تکنولوژی به عنوان یک تکنولوژی نوین را خلاصه کرده و دانش عمومی مصرف کنندگان در مورد آن را توضیح داده و چالش‌های پیش روی صنعت مصرف کننده و سایرین را تشریح می‌نماید .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.