مقاله کنترل بیولوژیکی بلاست برنج توسط Streptomyces erythraea درشرایط آزمایشگاه و گلخانه


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کنترل بیولوژیکی بلاست برنج توسط Streptomyces erythraea درشرایط آزمایشگاه و گلخانه دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کنترل بیولوژیکی بلاست برنج توسط Streptomyces erythraea درشرایط آزمایشگاه و گلخانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کنترل بیولوژیکی بلاست برنج توسط Streptomyces erythraea درشرایط آزمایشگاه و گلخانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کنترل بیولوژیکی بلاست برنج توسط Streptomyces erythraea درشرایط آزمایشگاه و گلخانه :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

بلاست برنج به علت انتشارجهانی و خسارت سالانه زیاد مهمترین بیماری قارچی برنج است کنترل بیولوژیکی انتخابی برجسته برایکنترل بیماریهای گیاهی مختلف می باشد بلاست برنج نیز یکی از بیماریهایی است که تاحدودی توسط کنترل بیولوژیکی کنترل می شود دراین تحقیق اثرات ضدقارچی Saccharopolyspora erythraea علیه Pyricularia grisea درشرایط ازمایشگاهی و گلخانه مورد ارزیابی قرارگرفت S.erythraeaدرروشهای دیسک – آگار و نشت ازچاهک در آگار و کشت متقابل با تولید متابولیت های ضدقارچی مترشحه توان بیوکنترلی بالایی از خود نشان داد ماده فعال درعصاره خشک S.erythraea درحلال قطبی و غیرقطبی قابل حل بوده و حداقل غلظت بازدارنده از رشد با استفاده ازحلالیت ماده خشک عصاره فعال درحلال دی متیل سولفوکساید و متانول ۱۶۵۲mg/ml مشخص گردید ماندگاری ماده موثردردمای محیط ۳۰-۱۵ درجه سانتیگراد درحالت محلول درآب مقطر استریل حدود سه ماه تعیین شد عصاره خام تا دمای ۹۰درجه سانتیگراد فعال بوده ودردرجه حرارت های بالاتر فعالیت بازدارندگی علیه قارچ مذکور کاهش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.