مقاله تاثیرعناصرغذایی خاک برعملکرد مغزخشک بادام درمنطقه سامان


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیرعناصرغذایی خاک برعملکرد مغزخشک بادام درمنطقه سامان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیرعناصرغذایی خاک برعملکرد مغزخشک بادام درمنطقه سامان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرعناصرغذایی خاک برعملکرد مغزخشک بادام درمنطقه سامان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیرعناصرغذایی خاک برعملکرد مغزخشک بادام درمنطقه سامان :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

بادام یکی ازمهمترین محصولات باغی استان چهارمحال و بختیاری است که بیشترین تولید آن دربخش سامان می باشد که حجم زیادی از تولید و صادرات را به خود اختصاص داده است باتوجه به سبک بودن بافت خاک دراستان چهارمحال و بختیاری و بالا بودن متوسط میزان بارندگی ابشویی عنصارغذایی ازپروفیل خاک یکی ازمشکلات باغات دراین استان است خروج عناصر غذاییمورد نیاز ازپروفیل خاک باعث ایجاد کمبودهایی درگیاه و به دنبال آن کاهش رشد وعملکرد گیاه میشود تحقیقحاضر درراستای بهینه کردن مصرف کودهای شیمیای برای دستیابی به کشاورزیپایدار تولید مستمر با داشتن حداکثر عملکرد کمی و کیفی حفظ محیط زیست کاهش هزینه های تولید و پاسداری از منابع خاک و آب کشور انجامگردید این مطالعه براساس تجزیه ۳۰ نمونه مرکب خاک ازباغات بادام منطقه اجرا و نتایج حاصل درقالب ارقام و نمودارها ارایه گردید پس از اندازه گیری غلظت عناصر نیتروژن کل فسفرپتاسیم کلسیم و منیزیم قابل جذب عملکرد مغز خشک اندازه گیری شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.