مقاله ارزیابی توان ضد قارچی باکتری های لاکتیک اسید جداسازی شده از منابع طبیعی و محصولات سنتی لبنی بر روی قارچ های فسادزا در پنیر های سفید ایرانی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی توان ضد قارچی باکتری های لاکتیک اسید جداسازی شده از منابع طبیعی و محصولات سنتی لبنی بر روی قارچ های فسادزا در پنیر های سفید ایرانی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی توان ضد قارچی باکتری های لاکتیک اسید جداسازی شده از منابع طبیعی و محصولات سنتی لبنی بر روی قارچ های فسادزا در پنیر های سفید ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی توان ضد قارچی باکتری های لاکتیک اسید جداسازی شده از منابع طبیعی و محصولات سنتی لبنی بر روی قارچ های فسادزا در پنیر های سفید ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی توان ضد قارچی باکتری های لاکتیک اسید جداسازی شده از منابع طبیعی و محصولات سنتی لبنی بر روی قارچ های فسادزا در پنیر های سفید ایرانی :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

کپک ها و مخمرها از جمله عوامل مهم فساد زا در زمان نگهداری مواد غذایی می باشند. در صنعت به منظور جلوگیری از رشد. کپک ها و تولید مایکوتوکسین ها از ترکیبات ضد قارچ شیمیایی استفاده می شود. اما با توجه به افزایش مقاومت آن ها به آنتی ها مورد توجه بسیاری از محققین قرار گرفته است. از Biopreservative بیوتیک، سوربیک اسید و بنزوئیک اسیدها استفاده از طرفی در برخی فرآورده ها مانند پنیر، اجازه استفاده از نگهدارنده های شیمیایی وجود ندارد. هدف از این تحقیق جداسازی باکتری های لاکتیک اسید با توان تولید مواد ضد قارچی از منابع طبیعی و محصولات لبنی سنتی است که بتوان از آن ها یا از ترکیبات ضد قارچی آن ها به عنوان نگهدارنده های طبیعی ضد قارچی در پنیر های سفید ایرانی استفاده کرد. در این مطالعهابتدا قارچ های فسادزای پنیرهای سفید ایرانی جداسازی شد. سپس از ۴۴ منبع طبیعی مختلف، ۱۵۰ کلونی باکتری لاکتیک اسید ایزوله گردید که تنها ۳۶ عدد از آن ها توانایی تولید ترکیبات ضد قارچی داشتند. به منظور بررسی اثر ضد قارچی باکتری مورد استفاده قرار گرفتند. نتایج ( Microdilution test ) و کمی ( Ovarlay assay ) های جداسازی شده دو روش کیفی نشان دادند که بعضی از باکتری های لاکتیک اسید دارای خاصیت ضد قارچی هستند و اثر آن ها بر روی قارچ های مختلف، متفاوت است. با جداسازی این باکتری ها این امکان وجود دارد که از آن ها یا از ترکیبات ضد قارچی شان، به عنوان جایگزین مواد ضد قارچ شیمیایی در صنعت استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.