مقاله مهندسی ژنتیک یونجه جهت مقاومت به آفت سرخرطومی یونجه


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مهندسی ژنتیک یونجه جهت مقاومت به آفت سرخرطومی یونجه دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مهندسی ژنتیک یونجه جهت مقاومت به آفت سرخرطومی یونجه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مهندسی ژنتیک یونجه جهت مقاومت به آفت سرخرطومی یونجه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مهندسی ژنتیک یونجه جهت مقاومت به آفت سرخرطومی یونجه :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

به منظور تولید گیاهچه یونجه تراریخته مقاوم به آفت از سویه های اگروباکتریوم AGL01 ،LBA4404، GV 3101 و پلاسمیدpBI121 استفاده شد. در این تحقیق ژنcry3A با استفاده از فناوریDNAنوترکیب در ناقل بیانی گیاهی pBI121 تحت را ه انداز CaMV35S و خاتمه دهنده nosقرار گرفت. ریزنمونه های برگ و دمبرگ با سوسپانسیون باکتری حاوی پلاسمید نوترکیب آلوده شد و در محیط کشت کالوس زا هم کشت شدند. رویان های بدنی پس از جوانه زنی به محیط باززایی منتقل شدند. آنالیز سادرن بلات در نسلT0 وT1 تلفیق و حضور ژن را مورد تائید قرار داد. گیاهان تولید شده همگی بارور بودند و هیچ نوع غیرطبیعی بودن در رشد ونمو و سایر صفات آنها مشاهده نگردید. آزمون الیزا تظاهر پروتئین Cry3aرا در گیا هان تراریخته نشان داد. آزمایش های متعددی که توسط لارو های سرخرطومی بر روی یونجه های تراریخته نسل اول ودوم صورت گرفت نشان داد که این گیا هان مقاومت بالایی را در مقابل این آفت دارا می باشند و تمام لارو که بر روی این گیا هان تراریخته قرار گرفتند قبل از هرگونه خسارتی از

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.