مقاله کاربردهای بیوتکنولوژی در کنجاله های روغنی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربردهای بیوتکنولوژی در کنجاله های روغنی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربردهای بیوتکنولوژی در کنجاله های روغنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربردهای بیوتکنولوژی در کنجاله های روغنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربردهای بیوتکنولوژی در کنجاله های روغنی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

از کنجاله های روغنی برای تغذیه طیور و ماهی استفاده می شود. همچنین به علت داشتن میزان پروتئین بالا، می تواند به عنوان مکمل غذایی در نظرگرفته شود. با توجه به تاکید بر روی کاهشفرایند هزینه فرآیندهای صنعتی و ارزش باقی مانده های کشت و صنعت، کنجاله های روغنی منبع مناسب پروتئینی و ماتریکسحمایتی برای فرآیندهای بیوتکنولوژی می باشند. تعدادی از کنجاله های روغنی به خصوصانواع خوراکی آن، برای فرآیندهای بیولوژی به عنوان سوبسترا پیشنهاد شده اند. از آنها در فرایند تخمیر برای تولید آنزیم ها، آنتی بیوتیکها، قارچ ها و سایر موارد استفاده شده است. همچنین کاربرد بیوتکنولوژی کنجاله های روغنی شامل تولید ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها نیز می باشد. در این مقاله بر روی کاربردهای متعدد کنجاله های روغنی بر روی تولید آنزیم ها با توجه به اهمیتآنها و فرآیندهای بیوتکنولوژی و همچنین تغذیه طیور بحثمی شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.