مقاله ارزیابی و بررسی پوسچر پرسنل و کارگران در یک مجموعه تولیدی مواد غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی و بررسی پوسچر پرسنل و کارگران در یک مجموعه تولیدی مواد غذایی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی و بررسی پوسچر پرسنل و کارگران در یک مجموعه تولیدی مواد غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی و بررسی پوسچر پرسنل و کارگران در یک مجموعه تولیدی مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی و بررسی پوسچر پرسنل و کارگران در یک مجموعه تولیدی مواد غذایی :
تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
بروز اختلالات اسکلتی – عضلانی، دربین جمعیت کاری پدیده ای رایج و شایع می باشد و معمولا در نواحی پشت کمر، گردن و اندامهای فوقانی بروز می کند به منظور تعریف این مشکلات و رابطه آنها با عوامل شغلی ، بسیاری از کشورها توجه فزاینده ای به ایجاد روش هایی جهت برآورد و ثبت علایم اختلالات اسکلتی – عضلانی صورت گرفته است. دراین تحقیق که با هدف بررسی و ارزشیابی وضعیت انجام کار به کمک روش ان – ام – کیو ( پرسشنامه نوردیک ) در بین کارکنان و کارگران یک مجموعه تولیدی مواد غذایی انجام شد. در مطالعه انجام شده که جامعه آماری ومرد بررسی، ۱۸۷ بوده اند که ۱۳۴ نفر مرد و ۵۳ نفر زن مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که ۷۳% از مردان و ۶۵%از زنان در پوسچر نامناسبی قرار دارند که بایدسریعا نسبت اصلاحات مورد نیاز اقداماتی صورت گیرد از جمله راهکارهایی که پیشنهاد شده است و میتوان به آن تکیه کرد و پاسخ سریعتری گرفت آموزش کارکنان و آگاه ساختن آنها از بیماریهای استکلتی – عضلانی و همچنین آگاه ساختن آنان از چگونه صحیح عمل کردن در هنگام کارکردن ویا قرار گرفتن صحیح انان در پشت میز و یا دیگر موقعیتهای شغلی مربوط به فرد در هنگام کارکردن و دیگر پیشنهادی شد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.