مقاله ارزیابی بکارگیری ابهای شور برخصوصیات جوانه زنی دو رقم گندم


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی بکارگیری ابهای شور برخصوصیات جوانه زنی دو رقم گندم دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی بکارگیری ابهای شور برخصوصیات جوانه زنی دو رقم گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی بکارگیری ابهای شور برخصوصیات جوانه زنی دو رقم گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی بکارگیری ابهای شور برخصوصیات جوانه زنی دو رقم گندم :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

این تحقیق به منظور بررسیاثرات تنش شوری حاصل از به کارگیری ابهای شور برخصوصیات جوانه زنی دو رقم از گیاه گندم Triticum aestivum L.شامل رقمهای روشن و قدس که در مناطق مختلف مازندران زیر کشت است اجرا گردیده دراین بررسی القا شرایط شوری در محیط ازمایشگاه با استفاده از محلولهای کلرور سدیم با غلظت مختلف و پتانسیل اسمزی صفر شاهد، ۲- ، ۴- ، ۶- ، ۸- ، ۱۰- ، و ۱۲- بار صورت گرفت این بررسی در قالب یک ازمایش فاکتوریل در طرح پایه کاملا تصادفی در ۴ تکرار انجام شد. نتایج نشان داد که در هردو رقم شوری برسرعت و درصد جوانه زنی ، طول ریشه چه و ساقه چه و نسبت طول ریشه چه به ساقه چه در سطح ۱ درصد معنی دار بود هاست اکثر صفات با افزایش شوری کاهش معنی داری داشتند. از بین دو رقم مورد ازمایش رقم روشن نسبت به رقم قدس مقاومت بالاتری نسبت به شوری نشان داد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.