مقاله ارزیابی تاثیر ورمی کمپوست در میزان جذب سرب و کروم در گیاه نعناعMentha spicata


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تاثیر ورمی کمپوست در میزان جذب سرب و کروم در گیاه نعناعMentha spicata دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تاثیر ورمی کمپوست در میزان جذب سرب و کروم در گیاه نعناعMentha spicata  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تاثیر ورمی کمپوست در میزان جذب سرب و کروم در گیاه نعناعMentha spicata،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تاثیر ورمی کمپوست در میزان جذب سرب و کروم در گیاه نعناعMentha spicata :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

به منظور ارزیابی تاثیر کاربرد چند ساله کود ورمی کمپوست در جذب فلزات سنگین سرب و کروم توسط گیاه نعناع،یک آزمایش مزرعه ای به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در سال ۱۳۸۸ به اجرا درآمد. در این آزمایش فاکتور اصلی ورمی کمپوست در سه سطح و فاکتور فرعی، تیمار سال در شش سطح در نظر گرفته شد. در مرحله رشد رویشی، از ریشه و برگ گیاه نمونه برداری شد. نتایج نشان داد که بیشترین میزان جذب در ریشه و برگ نعناع مربوط به تیمار ۴۰ تن ورمی کمپوست در هکتار بوده است. حداکثر جذب سرب و کروم در اندام های مختلف نعناع در سه سال نامتوالی با کاربرد ۴۰ تن ورمی کمپوست در هکتار مشاهده شده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.