مقاله استفادهاز بقایای پسته به منظور کاهش هزینه های تغذیه دام و اهمیت آن در فرآوری محصولات کشاورزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفادهاز بقایای پسته به منظور کاهش هزینه های تغذیه دام و اهمیت آن در فرآوری محصولات کشاورزی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفادهاز بقایای پسته به منظور کاهش هزینه های تغذیه دام و اهمیت آن در فرآوری محصولات کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفادهاز بقایای پسته به منظور کاهش هزینه های تغذیه دام و اهمیت آن در فرآوری محصولات کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفادهاز بقایای پسته به منظور کاهش هزینه های تغذیه دام و اهمیت آن در فرآوری محصولات کشاورزی :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

توجه به رشد جمعیت و افزایش تقاضا برای فرآورده های دامی، یکی از مشکلات عمده صنعت دامپروری کشور محدودیت منابع قابل دسترس خوراک دام می باشد که می توان با استفاده از انواع باقیمانده های محصولات کشاورزی و فرآورده های فرعی کارخانجات مواد غذایی علاوه بر کاهش هزینه های پرورش دام ها در سطح کشور آلودگی محیط زیست را نیز به حداقل رساند. استفاده حیوانات از این باقیمانده ها سبب کاهش استفاده از دانه های غلات قابل استفاده در تغذیه انسان و کاهش رقابت استفاده از این منابع غذایی می شود. پسته بعنوان یک محصول استراتژیک جایگاه خاصی را در بین تولیدات کشاورزی داشته و استفاده از محصولات فرعی پسته در تغذیه دام، می تواند گام موثری درجهت استفاده بهینه این فراورده ها باشد. محصولات فرعی پسته شامل پوسته نرم روئی پسته و سپس خوشه، برگ و به میزان کمتر مغز و پوسته چوبی می باشد. ساختار و ترکیب شیمیایی پوسته نرم خارجی پسته به عنوان جزء اصلی این فرآورده اهمیت بیشتری دارد و گاهی به این فرآورده پوسته پسته اطلاق می شود. تولید پسته در ایران سالانه حدود ۳۱۰هزار تن بوده و سالانه حدود ۴۰۰ هزار تن انواع فرآورده های فرعی پسته در کشور تولید می شود. تحقیقات نشان می دهدکه استفاده از این محصول به مقدار مناسب در تغذیه دام، باعث بهبود ضریب تبدیل غذایی، کاهش آلودگی محیط زیست و هزینه های تغذیه دام نیز خواهد شد. در مجموع توجه به صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی باعث شکوفایی اقتصاد ملی خواهد گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.