مقاله تحلیل اثر ترمودینامیکی برخی متغیرهای خشک شدن در یک خشککن بستر سیال آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل اثر ترمودینامیکی برخی متغیرهای خشک شدن در یک خشککن بستر سیال آزمایشگاهی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل اثر ترمودینامیکی برخی متغیرهای خشک شدن در یک خشککن بستر سیال آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل اثر ترمودینامیکی برخی متغیرهای خشک شدن در یک خشککن بستر سیال آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل اثر ترمودینامیکی برخی متغیرهای خشک شدن در یک خشککن بستر سیال آزمایشگاهی :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

در تحقیق حاضر تحلیل انرژی و اکسرژی یک خشککن بستر سیال آزمایشگاهی برای هویجهای مکعب شده ارائه شده است. خشک کردن در دماهای ورودی ۵۰ ۶۰ و ۷۰ درجه سلسیوس، عمق بستر ۳۰ ۶۰ و ۹۰ میلیمتر و هویجهای مکعبی شکل به ابعاد ۴ ۷ و ۱۰ میلیمتر انجام شد. اثر متغیرهای خشک شدن روی مصرف انرژیenergy utilization)نسبت مصرف انرژیenergy utilization ratio)اتلاف اکسرژی exergy loss)بازده اکسرژیexergy efficiency) بررسی شد. مصرف انرژی و نسبت مصرف انرژی به ترتیب از۰/۱۰۵ تا۱/۹۴۹ و ۰/۰۷۴ تا ۰/۴۸۶ کیلوژول بر ثانیه متغیر بودند. تلفات اکسرژی و بازده اکسرژی به ترتیب در بازه ۰/۲۰۶ تا ۱/۶۱۲ و ۰/۱۰۳ تا ۰/۷۰۷ کیلوژول بر ثانیه متغیر بودند. نتایج نشان میدهد که دمای هوای ورودی بالاتر، بسترعمیقتر و هویجهای با قطر کوچکتر مصرف انرژی را افزایش و تلفات انرژی را از خروجی هوا کاهش میدهد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.