مقاله مقایسه دو روش جداسازی انجیر سبز استهبان براساس رطوبت


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه دو روش جداسازی انجیر سبز استهبان براساس رطوبت دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه دو روش جداسازی انجیر سبز استهبان براساس رطوبت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه دو روش جداسازی انجیر سبز استهبان براساس رطوبت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه دو روش جداسازی انجیر سبز استهبان براساس رطوبت :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

انجیرسبز بصورت خشک برداشت می شود معمولا باغداران آن را برروی درخت نگه داشته تا خشک شود باغداران هفته ای یک بار اقدام به برداشت انجیر و جمع آوری انجیرهای ریخته شده برروی زمین می نمایند با توجه به معایب برداشت سنتی و همچنین بالا بودن هزینه کارگر درفصل برداشت ضرورت برداشت مکانیکی این محصول اشکار میگردد بیشتر محصولانجیر سبز استهبان بصورت خشک به بازار عرضه میگردد یکی از بزرگترین موانع برسرراه توسعه برداشت مکانیکی عدم یکنواختی دررطوبت محصول برداشت شده است باتوجه بهعدم امکان جداسازی رطوبتی اغلب اتفاق می افتد که پس از خاتمه عمل خشک کردن انجیر تمام انجیرها یکنوخت خشک نشده باشند به همین منظور نیاز به یکدستگاه جداساز رطوبتی انجیر احساس می شود جهت جداسازی انجیر سبز استهبان از دو روش استفاده شده است استفاده ازنیروی گریز از مرکز و دیگری استفاده از تسمه نقاله می باشد درروش استفاده ازنیروی گریز ازمرکز از یک مخروط دوار استفاده شده است که قابلیت چرخیدن درسرعتهای متفاوت را دارد دراین روش انجیرها براساس رطوبت هریک تامحدوده خاصی از وجه جانبی مخروط بالا میروند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.