مقاله اثرتنش شوری درمراحل مختلف رشدی برصفات مورفولوژیک و فیزیولوژیکی برنج Oryza sativa) رقم طارم هاشمی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرتنش شوری درمراحل مختلف رشدی برصفات مورفولوژیک و فیزیولوژیکی برنج Oryza sativa) رقم طارم هاشمی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرتنش شوری درمراحل مختلف رشدی برصفات مورفولوژیک و فیزیولوژیکی برنج Oryza sativa) رقم طارم هاشمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرتنش شوری درمراحل مختلف رشدی برصفات مورفولوژیک و فیزیولوژیکی برنج Oryza sativa) رقم طارم هاشمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرتنش شوری درمراحل مختلف رشدی برصفات مورفولوژیک و فیزیولوژیکی برنج Oryza sativa) رقم طارم هاشمی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور بررسی اثر تنش شوری روی صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی برنج و سرعت تأثیرگذاری بر این پارامترها در سه مرحله رشد رویشی، زایشی و پر شدن دانه آزمایشی در گلخانه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار سطح شوری (صفر، ۳، ۶ و ۹ dS/m) در پنج تکرار اجرا شد. تیمارها در سه مرحله با فاصله ۲۰ روز از هم به صورت افزایشی و تعویضی اعمال شده و صفات مورفولوژیکی اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که صفات مورد نظر طی مراحل مختلف با افزایش شوری تفاوت بیشتری نسبت به شاهد نشان داده و این تفاوت در سطوح مختلف شوری نیز معنی دار بود. در مورد سرعت تأثیرپذیری بین صفات مورفولوژیکی، سطح برگ بوته و تعداد برگ فعال بوته سریعتر تحت تأثیر قرار گرفته و به ترتیب با ۹۲% و ۸۰% بیشترین کاهش را نسبت به شاهد در مرحله سوم نشان دادند. محتوای کلروفیل نسبی بوته در مرحله اول با افزایش شوری افزایش ولی در مراحل بعدی کاهش یافت. در جابجایی تیمارهای شوری محتوای کلروفیل نسبی (۵/۳۶%) و سطح برگ بوته (۳۴%) در تیمار شوری بیشتر در مراحل دوم و سوم نسبت به مرحله اول کاهش بیشتری نشان دادند که نشان دهنده وابستگی بیشتر این صفات به تنش شوری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.