مقاله بررسی تأثیرات به کارگیری IT (فناوری اطلاعات) بر تصمیم گیری مدیران شهرداری (با رویکرد شهرداری الکترونیکی)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیرات به کارگیری IT (فناوری اطلاعات) بر تصمیم گیری مدیران شهرداری (با رویکرد شهرداری الکترونیکی) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیرات به کارگیری IT (فناوری اطلاعات) بر تصمیم گیری مدیران شهرداری (با رویکرد شهرداری الکترونیکی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیرات به کارگیری IT (فناوری اطلاعات) بر تصمیم گیری مدیران شهرداری (با رویکرد شهرداری الکترونیکی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیرات به کارگیری IT (فناوری اطلاعات) بر تصمیم گیری مدیران شهرداری (با رویکرد شهرداری الکترونیکی) :

تعداد صفحات:۲۵

چکیده:

امروزه فناوری اطلاعات به عنوان محورتوسعه بطور مستقیم و غیرمستقیم برتمامی عرصه ها و سطوح حیات فردی و اجتماعی بشر اثراتی گسترده و عمیق داشته است. این آثار در کلیه زمینه های سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی مشهود می باشد، به گونه ای که شیوه زندگی، کار، تفریح و تعامل اجتماعی انسانها متحول گردیده است. به عنوان مثال، آموزش الکترونیکی، دولت الکترونیکی، کار و اشتغال از راه دور، کسب و کار و تجارت الکترونیکی وابستگی به زمان و مکان را کم رنگ نموده است.
در این پژوهش سعی داریم، تأثیرات به کارگیری فناوری اطلاعات را بر تصمیم گیری مدیران در معاونت منابع انسانی و پژوهش وزارت نفت بررسی نماییم. این پژوهش را می توان از لحاظ دسته بندی تحقیقات بر حسب نحوه گردآوری داده ها (طرح تحقیق)، از نوع تحقیقات کیفی محسوب نمود که به روش پیمایشی اجرا شده است.
در حقیقت، تحقیق حاضر از نظر پژوهش کاربردی و کیفی می باشد و از نظر روش مورد استفاده این روش جزء تحقیقات پیمایشی محسوب می شود که از نوع روش دلفی دسته بندی می گردد.
مدیران با استفاده از سیستمهای اطلاعاتی قادر خواهند بود که به طور موثر، فعالیتها را هماهنگی و کنترل نمایند و نیاز به دوایر ستادی و تعداد زیادی از مدیران میانی را کاهش دهند. فناوریا طلاعات و ارتباطات به یکدیگر وابسته ند. بدون فناوری اطلاعات و وسایل برقراری ارتباطات، ارتباط در سطح بین المللی و بین افراد غیر ممکن خواهد بود. فناوری اطلاعات، ماشین کار تلقی می شود و ارتباطات محصول آن است. فناوری اطلاعات بالقوه می تواند مشکلاتی را حل کند که ارائه کمک های مالی، تجاری و سرمایه گذاری موجب حل آنها نمی شود.
تحولات آینده، مدیران راهبردی را در مقابل تصمیم بسیار مهمی قرار میدهد: "چگونگی هماهنگی با تحولات و برنامه ریزی بلندمدت برای سرمایه گذاری در فناوری اطلاعات و ارتباطات" اما مهم تر از آن آماده سازی جامعه و بویژه نیروی انسانی شاغل در سازمانها نسبت به پذیرش این تحولات و تحقق برنامه های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی است. نظام های اطلاعاتی مدرن و پیچیده، اطلاعات جمعآ وری شده از پدیده های دنیای عملکرد برون، درون و میان سازمانی را در ابعاد گستردهای برای مدیران مهیا می سازند تا آنها بتوانند تصمیمات راهبردی صحیحی اتخاذ و برنامه های کلان خود را اجرا کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.