مقاله ارزیابی خصوصیات جوانه زنی بذورکلزاBrassica napus L تولید شده درشرایط استفاده ازسویه های مختلف باکتریهای محرک رشد گیاه


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی خصوصیات جوانه زنی بذورکلزاBrassica napus L تولید شده درشرایط استفاده ازسویه های مختلف باکتریهای محرک رشد گیاه دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی خصوصیات جوانه زنی بذورکلزاBrassica napus L تولید شده درشرایط استفاده ازسویه های مختلف باکتریهای محرک رشد گیاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خصوصیات جوانه زنی بذورکلزاBrassica napus L تولید شده درشرایط استفاده ازسویه های مختلف باکتریهای محرک رشد گیاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی خصوصیات جوانه زنی بذورکلزاBrassica napus L تولید شده درشرایط استفاده ازسویه های مختلف باکتریهای محرک رشد گیاه :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

کلزا یکی ازگیاهان مهم روغنی است که بواسطه داشتن خواص زراعی و خوراکی مطلوب نقش مهمی درتامین روغن نباتی به ویژه درکشورایران ایفا می کند این ازمایش به منظور بررسی تاثیر باکتریهای محرک رشد برصفات جوانه زنی بذور کلزا درقالب طرح کاملا تصادفی درسه تکرار اجرا گردید ۴ سویه ازباکتریهای سودوموناس ۲سویه زاتوباکتر و ۳ سویه ازازوسپیریلوم برای تلقیح با بذور کلزای رقم اکاپی همراه با شاهد مورد استفاده قرارگرفتند نتایج این پژوهش نشان داد اثرتلقیح بذور کلزا با باکتریهای pgpr برکلیه صفات مورد بررسی درازمایش معنی دار بود و باعث افزایش درصدجوانه زنی سرعت جوانه زنی متوسط جوانه زنی روزانه و شاخص بنیه گیاهچه درتیمارهای تلقیح یافته درمقایسه با شاهد شد بیشترین میزان صفات درصد جوانه زنی سرعت جوانه زنی متوسط جوانه زنی روزانه و شاخص بنیه گیاهچه ازتلقیح با A.sp.Strain21 وکمترین میزان درتیمار شاهد بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.