مقاله اثرات آب شور دریاچه ارومیه بر روی نتایج آزمایشهای پراکتور و CBR بر روی نمونه های خاک شن-ماسه خوب دانه بندی شده مخلوط با رس و بنتونیت (GSCW) (GSBW)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات آب شور دریاچه ارومیه بر روی نتایج آزمایشهای پراکتور و CBR بر روی نمونه های خاک شن-ماسه خوب دانه بندی شده مخلوط با رس و بنتونیت (GSCW) (GSBW) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات آب شور دریاچه ارومیه بر روی نتایج آزمایشهای پراکتور و CBR بر روی نمونه های خاک شن-ماسه خوب دانه بندی شده مخلوط با رس و بنتونیت (GSCW) (GSBW)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات آب شور دریاچه ارومیه بر روی نتایج آزمایشهای پراکتور و CBR بر روی نمونه های خاک شن-ماسه خوب دانه بندی شده مخلوط با رس و بنتونیت (GSCW) (GSBW)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات آب شور دریاچه ارومیه بر روی نتایج آزمایشهای پراکتور و CBR بر روی نمونه های خاک شن-ماسه خوب دانه بندی شده مخلوط با رس و بنتونیت (GSCW) (GSBW) :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

در این کار آزمایشگاهی اثر آب شور دریاچه ارومیه در آزمایشگاه تراکم پراکتور بر روی نمونه های خاک مخلوط شن-ماسه تقریبا خوب دانه بندی شده حاوی رس(GSCW)وحاوی بنتونیت (GSBW) در آزمایشگاه مکانیک خاک دانشگاه آذربایجان در نزدیکی دریاچه ارومیه بررسی شده است. میزان رس از ۹/۱ تا ۳/۱ وزن کل نمونه های آزمایش متغییر بود. رس از ناحیه ای در نزدیک دریاچه ارومیه تهیه می شد.نتایج آزمایش پراکتور بر روی این نمونه های خاک نشان داد که استفاده از آب دریاچه ارومیه رطوبت بهینه نمونه های خاک را نسبت به نمونه های آزمایش شده با آب لوله کشی در آزمایشگاه به میزان%۱۱۰۴-%۲۶۹۵ کاهش داده است.همچنین نتایج نشان داد که وزن مخصوص حداکثر نمونه های خاک در صورت استفاده از آب شور دریاچه ارومیه به میزان کمی تغییر می کند. در صورت استفادهاز آب شور این دریاچه نشانه خمیری نمونه های GSCW از ۵۳/۱۴% به ۲۵/۷% ،کاهش یافت. در مقایسه، نشانه خمیری از ۰۲/۱۴۵% به ۷۳/۳۳% برای نمونه های GSBW تهیه شده با آب شور دریاچه ارومیه کاهش یافت. همچنین مقادیر آزمایش هایCBR مقادیری در بازه ۳۲/۹۵%- ۲۵/۱۰% برای نمونه های خاک GSCW و GSBW به دست داد.در این مقالهنشان داده می شود که CBR برای نمونه خاک با افزودن آب دریاچه ارومیه به جای آب شهری به طور قابل ملاحظه ای افزایش می باید.و می توان از آن به عنوان مصالح نوین در عملکرد بهینه در زیر سازی بزرگراه شهید کلانتری که دو شهر بزرگ تبریز و ارومیه را به یکدیگر مرتبط می سازد استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.