مقاله بررسی و تحلیل استراتژیک استقرار نظام بودجه ریزی عملیاتی در شهرداری اصفهان ( با استفاده از روش ماتریس SWOT)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی و تحلیل استراتژیک استقرار نظام بودجه ریزی عملیاتی در شهرداری اصفهان ( با استفاده از روش ماتریس SWOT) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و تحلیل استراتژیک استقرار نظام بودجه ریزی عملیاتی در شهرداری اصفهان ( با استفاده از روش ماتریس SWOT)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و تحلیل استراتژیک استقرار نظام بودجه ریزی عملیاتی در شهرداری اصفهان ( با استفاده از روش ماتریس SWOT)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و تحلیل استراتژیک استقرار نظام بودجه ریزی عملیاتی در شهرداری اصفهان ( با استفاده از روش ماتریس SWOT) :

تعداد صفحات:۱۸

چکیده:

در این مقاله به بررسی و ارائه استراتژی های استقرار نظام بودجه ریزی عملیاتی در شهرداری اصفهان پرداخته شده است. بی شک تخصیص هدفمند اعتبار به فعالیتهای سازمان می تواند ضمن شفاف سازی نحوه توزیع منابع، امکان پایش عملیاتی و انتظار برای دسترسی به نتایج هزینه ها را فراهم سازد. در این حوزه استفاده از روش بودجه ریزی عملیاتی گام موثری در افزایش کارآیی و اثر بخشی اعتبارات خواهد بود.هدف از این مقاله تبیین جایگاه و چگونگی عمل در جهت استقرار و اجرای یک نظام مناسب و کارامد بودجه ریزی عملیاتی در شهرداری است. این مقاله از منظر هدف کاربردی و از منظر روش از نوع توصیفی تحلیلی است. بدین منظور بر اساس الگوی SWOT به تحلیل نقاط قوت، ضعف، فرصت ها و تهدیدها در جهت استقرار و اجرای نظام بودجه ریزی عملیاتی در شهرداری و شناخت استراتژی های مناسب پرداخته شده است. تحلیل فوق در چارچوب مدل الماس و از شش منظر: نظام آمار و اطلاعات، برنامه ریزی، تحلیل هزینه ها، مدیریت عملکرد، مدیریت تغییر و نظام پاداش و پاسخگویی صورت گرفته و در نهایت به استخراج استراتژی ها منجر شده است. نتایج نشان می دهد که تدوین هدفهای کمی واقع بینانه در لایه میانی به عنوان حلقه ارتباطی برنامه استراتژیک سازمان با برنامه عملیاتی، فراهم سازی سیستم یکپارچه اطلاعاتی، استقرار سیستم حسابداری تعهدی و تبیین و اصلاح جایگاه تمامی بخشهای سازمان به عنوان صاحبان فرآیند بودجه ریزی ضمن فرهنگسازی های لازم از جمله مهمترین استراتژ یها در این حیطه می باشد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.