مقاله اثر pH محلول غذائی بر شدت فتوسنتز، تعرق و هدایت روزنهای گیاه کاهو در کشت هیدروپونیک


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر pH محلول غذائی بر شدت فتوسنتز، تعرق و هدایت روزنهای گیاه کاهو در کشت هیدروپونیک دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر pH محلول غذائی بر شدت فتوسنتز، تعرق و هدایت روزنهای گیاه کاهو در کشت هیدروپونیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر pH محلول غذائی بر شدت فتوسنتز، تعرق و هدایت روزنهای گیاه کاهو در کشت هیدروپونیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر pH محلول غذائی بر شدت فتوسنتز، تعرق و هدایت روزنهای گیاه کاهو در کشت هیدروپونیک :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

در این آزمایش اثر pH محلول غذائی بر شدت فتوسنتز، تعرق و هدایت روزنهای در گیاه کاهو بررسی شد. برای این منظور بذر کاهو در گلدانهای یونولیتی حاوی پرلایت کشت شد و با محلول غذائی در ۴ سطح مختلف (۴، ۵/۵، ۶/۵ و ۸)Ph آبیاری شد. نتایج نشان داد که بهترین رشد گیاه کاهو در pH برابر ۴ بود و میزان فتوسنتز در ۴pH بیشتر از سایر تیمارها بود هر چند که اختلاف آن با ۵/۵pH معنیدار نبود. کمترین میزان فتوسنتز در ۸pH بدست آمد که البته اختلاف آن با ۶/۵pH معنی دار نبود. بیشترین میزان هدایت روزنهای نیز در ۴pH بدست آمد که البته اختلاف آن با ۶/۵pH معنیدار نبود و کمترین میزان هدایت روزنهای در ۸pH بدست آمد که با pH های ۵/۵ و ۶/۵ تفاوت معنی داری نداشت. از لحاظ میزان تعرق نیز بیشترین میزان تعرق مربوط به ۴pH بود هر چند که اختلاف معنی داری با pH های ۵/۵ و ۶/۵ نداشت. کمترین میزان تعرق مربوط به ۸pH بود که اختلاف آن با سایر تیمارها معنی دار بود. بنابراین بهتر است در پرورش کاهو با استفاده از اسیدهای غیر مضر برای گیاهpH محلول غذایی کاهش یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.