مقاله مقایسه دو روش کاشت روی عملکرد و برخی خصوصیات کیفیدو رقم پیاز خوراکی (Allium cepa L.) پوستر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه دو روش کاشت روی عملکرد و برخی خصوصیات کیفیدو رقم پیاز خوراکی (Allium cepa L.) پوستر دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه دو روش کاشت روی عملکرد و برخی خصوصیات کیفیدو رقم پیاز خوراکی (Allium cepa L.) پوستر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه دو روش کاشت روی عملکرد و برخی خصوصیات کیفیدو رقم پیاز خوراکی (Allium cepa L.) پوستر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه دو روش کاشت روی عملکرد و برخی خصوصیات کیفیدو رقم پیاز خوراکی (Allium cepa L.) پوستر :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی اثرات روشهای کاشت برروی عملکرد اقتصادی و برخی خصوصیات کیفی پیاز خوراکی ازمایشی بصورت فاکتوریل در قالب بلوکهای کامل تصادفی در ۴ تکرار در سال زراعی ۸۶ در ایستگاه تحقیقات کشاورزی اذربایجان شرقی اجرا شد. فاکتورها شامل دو روش کاشت: کشت مستقیم بذر و نشایی و دو رقم : اذرشهر رنگ پوست قرمز، دیرس، و دو قولی قصه زنجان رنگ پوست قرمز – روشن، زودرس، بود. نتایج حاصل از تجزیه واریانس داده نشان داد بین دو روش کشت ب غیر از درصد پیازهای درجه ۲ و درصد ماده خشک از لحاظ صفات: عملکرد اقتصادی، درصد پیازهای درجه ۱ و درجه ۳ ، قطر گلوگاه ، قطر طبق و در صد مواد جامدمحلول در سطح ۱% اختلاف معنی داری وجود دارد. عملکرد اقتصادی در کشت مستقیم و کشت نشایی به ترتیب ۳۰/۶۰ و ۴۵/۹۵ تن در هکتار به دست آمد. همچنین بین دو رقم اذرشهر و قولی قصه زنجان به غیر از درصد پیازهای درجه ۲ و قطر طبق در بقیه صفات ارزیابی شده اختلاف معنی دار مشاهده شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.