پاورپوینت زراعـت گیـاه یـونجه


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل فشرده
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت زراعـت گیـاه یـونجه دارای ۲۴ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت زراعـت گیـاه یـونجه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت زراعـت گیـاه یـونجه

توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت زراعـت گیـاه یـونجه

قرار داده شده است

۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

۴-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت زراعـت گیـاه یـونجه :

اسلاید ۱ :

کلیات گیاه شناسی

یونجه گیاهی است علفی و چند ساله که ارتفاع آن تا یک متر می‌رسد

برگهای آن دارای سه برگچه می‌باشد برگچه‌های نوک تیز، سبز رنگ و بیضی شکل است. گلهای یونجه بشکل سبز و برنگ بنفش تیره یا آبی روشن است میوه یونجه مانند صدف بوده و دانه داخل میوه مانند لوبیا ولی کوچکتر از آن می‌باشد. یونجه ریشه‌ای بسیار عمیق درد و ریشه آن تا سه متر بداخل زمین نفوذ می‌کند و بنابراین منبع ویتامین‌ها و مواد معدنی است که از خاک می‌گیرد .

اسلاید ۲ :

جغرافیای کشت یونجه

یونجه از زمانهای بسیار قدیم در ایران کشت می‌شده است و در حدود پنج قرن قبل از میلاد مسیح از یاران به یونان برده شد و در قرن هفتم بعد از میلاد به اروپا راه یافت. یونجه در ایران در مناطق مرکزی و جنوبی به مقدار بسیار زیاد کشت می‌شود. زنبور عسل گل یونجه را دوست دارد و از آن شهد زیادی بدست می‌آورد و تبدیل به عسل می‌کند. پرورش این گیاه در قدیم برای تهیه علوفه چهارپایان بوده ولی در حال حاضر بعلت دارا بودن مواد مغذی به مصرف غذایی نیز می‌رسد.

اسلاید ۳ :

اهمیت یونجه :

در میان گیاهان علوفه‌ای یونجه در راس قرار گرفته و بویژه بعلت دارا بودن موادغذایی فراوان منجمله پروتئین، مواد معدنی و ویتامین‌ها بخصوص ویتامین A و C ، غنی بودن از نظر کلسیم، پایین بودن درصد سلولز و بالا بودن عملکرد و به لحاظ خوش خوراکی بالای آن یک برتری خاصی نسبت به علوفه‌های دیگر دارد. نظر به اهمیّت زیاد یونجه و قابلیّت کشت و زرع آن بطور گسترده و با محدودیّت کم، القابی مانند ملکه نباتات علوفه‌ای (به لحاظ کیفیّت)، طلای سبز (به لحاظ اهمیّت اقتصادی) میخ سبز (به لحاظ ریشه قوی و دراز)، بهترین علوفه و بطور نسبی مقاوم به سرما، مقاوم به گرما، متحمل به  شوری، متحمل به خشکی (کم آبی)، آهک دوست و; را به خود اختصاص داده است.

اسلاید ۴ :

علاوه بر دارا بودن کیفیت غذایی بالا، با کشت این گیاه می‌توان اصلاحات اساسی در زمین‌های زهدار و شور و فقیر انجام داد و سالیانه نیز مقداری ازت اتمسفر را از طریق ریشه و غده‌های موجود در ریشه‌های این گیاه در زمین ذخیره نمود.

دامنه کشت یونجه بسیار وسیع است و در تمام نقاط جهان مورد کشت و کار قرار می‌گیرد. همچنین با دامنه وسیعی از شرایط آب و هوایی سازگار است. آب و هوای گرم و خشک، به شرط وجود آب کافی بهترین شرایط برای رشد و نمو یونجه است. و این گیاه تغییرات درجه حرارت هوا بین ۵۰-تا ۵۰+ درجه سانتیگراد را تحمل می‌‌نماید.

اسلاید ۵ :

آماده سازی زمین:

با انتخاب زمین و تهیه بستر مناسب برای کشت یونجه، می‌توان امید بیشتری برای افزایش محصول داشت. تهیه بستر مناسب و اجرای عملیات صحیح کشت از عواملی هستند که برای ایجاد یک زراعت مطلوب یونجه تأثیر فراوان دارند و باعث دوام بیشتر یونجه‌زار می‌شوند.

برای زراعتهای مکانیزه که آبیاری آنها نشتی است باید شیب زمین را بین یک تا دو هزار در نظر گرفت. و نسبت به موقعیت زمین و تاریخ کشت آن که بهار یا پاییز خواهد بود درصد شخم زدن خاک و تهیه زمین نسبت به شخم آن اقدام کرد.

در کشتهای بهاره، زدن یک شخم عمیق یا خیلی عمیق مثلاً به عمق ۳۵ – ۲۵ سانتیمتر با توجه به خاک، باید در پائیز و قبل از بارندگی انجام شود. شخم در پاییز باعث ذخیره نزولات زمستانی و از بین رفتن نسبی گیاهان هرز می‌شود. در صورت لزوم می‌توان قبل از شخم پاییزه ۴۰-۳۰ تن کود دامی در زمین پخش و توسط شخم پاییزه آن را با خاک مخلوط نمود.

اسلاید ۶ :

تاریخ کاشت:

کاشت یونجه در دو فصل بهار و پاییز امکانپذیر است. در نقاط سردسیر، که دارای زمستانهای سرد هستند بهتر است کشت بهاره انتخاب شود.

و کشت پاییزه یونجه بیشتر در مناطق گرمسیر و نیمه گرمسیر کشور صورت می‌گیرد.

اسلاید ۷ :

روش کاشت

کاشت یونجه معمولاً به دو صورت دستی و یا ماشینی انجام می‌گیرد.

در کشت دستی که معمولاً در زمینهای کوچک کاربرد دارد، یونجه را به صورت کرتی و در کرتهایی با ابعاد کوچک کشت می‌کنند. در این روش عملیات زراعی داشت، برداشت نیز به ناچار با دست انجام می‌گیرد.

کشت با ماشینهای بذرکار معمولاً در زراعتهای بزرگ عملی می‌باشد. بعد از عملیات آماده سازی زمین، با استفاده از ماشینهای بذرکار مخصوص، کاشت صورت می‌گیرد. در صورت نبود این نوع بذر کار می‌توان از بذرکارهای غلات، بعد از آزاد سازی لوله‌های سقوط آنها، برای بذرپاشی استفاده کرد.

اسلاید ۸ :

بذر و عمق کاشت

به منظور ایجاد زراعت یکدست یونجه و دوام بیشتر یا طول عمر زیاد مزرعه، باید بذری سالم، خالص، عاری از هرگونه ناخالصی و یا قوه نامیه زیاد انتخاب شود.

باید سعی شود عمق کاشت بذر بیش از یک تا دو سانتیمتر نباشد و به عبارت دیگر کاشت سطحی انجام شود. ضمناً برای آنکه جوانه زدن به سبز شدن یونجه به صورت یکنواخت باشد، باید بذرها را در عمق یکسان در خاک دفن کرد.

اسلاید ۹ :

برداشت

در موقع برداشت یونجه، باید به مساله کمیت و کیفیت آن توجه داشت. اصولاً وقتی وارد مرحله زایشی (تولید گل) می‌شود، ارزش غذایی آن به تدریج کمتر می‌شود. لذا هرچه زودتر برداشت شود، درصد پروتئین آن بالاتر خواهد بود. ولی مقدار محصول در هکتار کمتر خواهد شد.

اسلاید ۱۰ :

نحوه برداشت یونجه

براشت یونجه با توجه به سطح زیر کشت مانند محصولات زراعی دیگر، به صورت دستی و مکانیزه صورت می‌گیرد. این کار در مزراع قطعات کوچک به علت عدم کارایی ماشین‌آلات برداشت، با وسایل ساده دستی مانند داس معمولی و یا داس دسته بلند (قداره) صورت می‌گیرد.

اما در مزارع بزرگ مکانیزه از ماشین آلات خاصی برای برداشت استفاده می‌شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.