مقاله بررسی عوامل مؤثر در توسعه مهارت های کارآفرینی در میان دانشجویان سال آخر دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عوامل مؤثر در توسعه مهارت های کارآفرینی در میان دانشجویان سال آخر دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عوامل مؤثر در توسعه مهارت های کارآفرینی در میان دانشجویان سال آخر دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل مؤثر در توسعه مهارت های کارآفرینی در میان دانشجویان سال آخر دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عوامل مؤثر در توسعه مهارت های کارآفرینی در میان دانشجویان سال آخر دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران :

تعداد صفحات:۲۱

چکیده:

هدف این تحقیق بررسی عوامل مؤثر در توسعه مهارت های کارآفرینی در میان دانشجویان سال آخر دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران بود . یک پیمایش توصیفی به منظور مطالعه ۱۸۳ نفر از دانشجویان سال چهارم مقطع کارشناسی کلیه گرایش های ۱۱ گانه کشاورزی در ترم بهاره سال تحصیلی ۱۳۸۴ به انجام رسید . روایی ابزار تحقیق به وسیله پانلی متشکل از اعضای هیأت علمی گروه های مربوطه از دانشگاه های شریف، امیرکبیر و تهران مورد تأیید قرار گرفت . اعتبار ابزار پژوهش نیز از طریق محاسبه ضریب آلفای کرونباخ انجام گرفت که این ضریب( برای مهارت های کارآفرینی دانشجویان ( =۰/۹۰ برای ۳۰ پرسشنامه تکمیل شده از سوی گروهی ازدانشجویان دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران به دست آمد که نشان از اعتبار قابل قبول پرسشنامه مورداستفاده دارد . نتایج حاصل از همبستگی اسپیرمن نشان داده است که بین سن، سطح تحصیلات پدر، درآمد ماهیانه خا نواده، به کارگیری روش های توسعه آموزش کارآفرینی در دانشگاه و روحیه کارآفرینی با مهارت های کارآفرینی دانشجویان رابطه مثبت و معنی داری آشکار گشته است . با مقایسه میانگین گروه ها مشخص گردید که بین میانگین رتبه ای مهارت کارآفرینی افراد متأهل و مجرد اختلاف معنی داری وجود دارد . همچنین شغل پدر در مهارت های کارآفرینی دانشجویان تأثیر داشته است . نتایج حاصل از رگرسیون چندگانه گام به گام مبین این بوده است که متغیرهای به کار گیری روش های توسعه آموزش کارآفرینی در دانشگاه، درآمد ماهیانه خانواده، سن، روحیه کارآفرینی و سطح تح صیلات پدر ۲۶ درصد از تغییرات مهارت های کارآفرینی دانشجویان را پیش بینی می کند. یافته حاصل از این تحقیق می تواند در بهبود برنامه های کارآفرینی در آموزش عالی کشاورزی به کار آید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.